Danas putovao do Nisa i nazad, i cene razlicite. U KG-u na Molu - 69.5, Na Maxu i OMW-u - 71,5, neka pumpa izmedju Raznja i Aleksinca - 67,5, u Nisu 69,9 kod Tosica. Ako neko zna koja je pumpa na auto putu, izmedju Raznja i Aleksinca, neka napise, da vidimo ima li toga po gradovima.
Meni na zmaju uvek tandrce na 38,5-39L i prelazim 360km, a na ostalim 36-36,5L stim sto najvise predjem 420+-5km kad sipam na AVIA kod plavog mosta. Sve po gradu.
E bem ti taman ih pohvalim a oni se poseru Ovaj put 330km i to 80% van grada, skuplje nego da sam vozio na benzin (a tocio mi ravno 10 min, na pitanje sto bre tako polako, odgovor zapusili se filteri )
Euro Petrol Novi sad temerinski put (kod buvljaka) promotivna cena 66 din, ENS gas temerinski put 68.5din ,ELP temerinski put 69.4 , Lukoil temerinski put 69.5din , cene su od juce ...
"Uzrok poskupljenja je nedavno povećanje akciza, ali i svetska cena koja je otišla nagore. Takođe, plin je uvek skuplji tokom zimskih meseci. Mi uvek gledamo da cena TNG-a bude oko 50 odsto cene benzina, ali sada bi od marta cena čak mogla da bude i niža. Ipak, teško je to prognozirati", navodi Vuksan.
Uzrok je alavost i kratka pamet da se drpi što više dok može. Prognoziram da će ako ovako nastave sa "dobrim" kvalitetom i politikom cene za 6 meseci gas prodavati venerijancima (kao svež vazduh) a nama davati popuste u smislu ako kupite 10 litara 15 dobijete gratis....
E pametan si za sve pare... Mozda ako su napisali na tabli TNG 62.20 a iznad stoje sve navedene cene derivata... BMB 95, D2, ... TNG 62.20... Ko zna sta si ti gledao
Comment