Originally posted by djmilos
View Post
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Posle 100 god. da se upišem (opet) i ja u toppic
LM,EKO juče sa 64.9 na 63.9 . NIS stoji na 63.8 a Happy Hour su produžili do kraja meseca .OMV msm da je još na 64.9 .
LukOil (Salakovac) isto 64.9 a kvalitet prilično dobar.
Inače,pre nekih 2 nedelje sam sipao na OMV KG (ona pumpa blizu Zastavinog parkinga).Plin se pokazao jako loš,gradska potrošnja je šišnula očas na zimski prosek!Sreća te sam sipao samo za 1 črvenu,po 63.50 .
Comment
-
-
Ja se ubih stelujuci smesu i kontroliso svecice , filter vazduha , auto mi se znatno utromio , inace 164 2.0 Ts , venturi , kad prvo sto sam cuo od dvojice prijatelja " nesto mi nije u redu sa autom trosi plin a slabo vuce " inace ja sipam na eurogasu , Mikica na EKO i MBG a ovaj drugar sa meckom na Nisu uglavnom , ne znam da li da cackam dalje ili je kvalitet znatno opao u poslednjih mesec dana , uglavnom vozim na otvorenom i potrosnja je sa 8 otisla znatno na preko 10 l , a recimo na uzbrdici od ostruznice gde sa petom sa 60 izlazio uz mali stisak papucice gasa sa 110 , prekljuce morao na 70 km/h da presaltujem u cetvrtu ?????27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
Comment
-
-
-
Pa zato i troši... eto rešenja
Comment
-
Comment