Sve je bilo spremno da pojeftini gas, ali je dolar napravio darmar.
kakvo objasnjenje. da nije tragicno bilo bi komicno.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Niže cene na pumpama najvećeg prometnika goriva. „BMB 95“ po ceni od 131,80 dinara. U toku su i specijalne akcije koje u zavisnosti od vremena donose i dodatnu uštedu
Odg: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Poskupljenje je bilo očekivano (don't be naive).
Navodnih NIS-ovih 2 dinara po litru, čak i za TNG, treba tek da neko potvrdi.
Verovatno je selektivno (na nekim pumpama) a i ako nije ... neće dugo, proći će ih.
Bar ne moraju da z*z*j* narod. Aman, nismo (baš) veverice. To što vam ništa ne možemo ne znači da ćemo da skačemo na svaki vaš mig (i titramo vam ... šta se već titra).
Objašnjenje o jačanju dolara nije ni za DIJABOLE a kamoli ljude (makar "raju pokornu").
Alo ... pa ljudi BRE imaju internet, šta li zamišljate, da smo u pećinama (kome bi ste onda prodavali gorivo?).
Dolar je ojačao vrlo sa 1,35 za evro na 1,32-1,33. Nafta se koleba ali je tu negde oko 105-108$ za burence.
Sa 79€ na 80€ ... jak mi razlog, a šta kad je bila i 85 ... ništa, ljudi su glupi (tako verovatno zamišljaju, a oni su naravno pametni).
Dinar jeste skluznuo pa je pravi razlog pad dinara (u odnosu na evro) što je već stvar koja je poznata.
U novembru uvek skače evro (a pred kraj godine može malo da padne ili nekad i ne) jer se devize iznose iz zemlje "šleperima".
Profite zasnovani na monopolu ili oligopolu, treba izneti u sigurnije krajeve ili jednostavno postupiti po utvrđenoj proceduri.
Najiskrenije, drago mi je da nisam pogodio pravu cenu goriva kod nas, jer je objektivno niža (mada ima malo kursnih razlika), mada kraj godine je "tako blizu a tako daleko", "još ćemo se mi ćerati" kažu oni a mi bi to trebali da ispratimo ima (po scenariju, ako ne menjaće oni narod, mada kako smo poslušni bolje magariće neće naći).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Evo, potvrđujem pojeftinjenje na NIS-ovim pumpama. Na pumpi "Zmaj 2" redovna cena TNG je 66.90 din ( bilo ranije 68.90) a danas sa 3% popusta (poslednji dan u mesecu) platio sam po 64.89 din.
Budale. Ne znam šta misle da postignu sa tom cennom?
EKO Bogoslovija drži na 68.9 dinara.
Ko god prođe od Gazele do novosadskog puta videće da je cena za 2-3din. niža
pa kad se iyracuna,nema sanse da se isplati za 2 dinara da se ide sa vidikovca na autoput ka novom sadu da bi se ustedelo 2 dinara po litru. na 40 litara to je 80 din? i dok ode i dok se vrati ispasce mu skuplje. ja gorivo sad sipam lokalno.
nema tu spasa za budzet u par dinara gore dole.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Na privatnim benzinskim stanicama cena tečnog naftnog gasa je sa 71 dinar spuštena na prosečnih 65,50 dinara po litru, pošto je na svim tržištima pojeftinio
Јављајте да ли је то истина или само с...у душмани.
U Boru, Lukoil - 68,5din.
Pojeftinio TNG!!
Kako pobogu pojeftinio kad je toliko bio i ranije?
Pa sad u 30lit. rezervoara sipaju 25,90lit. a ranije su i svih 28 do 29 (uz sličan pritisak)
P.S.
Na NIS-u sipaju i 31 litar (zapravo )
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment