Na Euro Gas-u, V.Vode, poskupeo za 1 din, 81.9. Sad da li je to tendencija rasta ili uskladjuju cenu sa konkurencijom videcemo....
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
To je tendencija rasta. Skoro na svim pumpama je gas vec poskupeo za 2-3 din, videcemo kako ce dalje ici. U Makedoniji je takodje proteklih dana (po podacima sa sajtova njihovih kompanija) gas poskupeo sa 37 na 38.5 denara (sa 70 na 73 dinara), u Sloveniji sa 0,749 na 0,769 EUR, u Hrvatskoj u poslednjih mesec dana sa oko 5 kn na 5,2-5,3 kn, tako da ovo poskupljenje nije nasa specificnost, poskupljuje i drugde.
Comment
-
-
Bacam danas papiriće iz kola i naletim na račun za plin od LUKOIL-a koji dobih pre neki dan. Ne znam da li je za ovde ili za Dorine smrdibube al' mi nešto čudno smrdi ovaj račun.
Sećam se da sam nasuo 28,54 litre plina, . Hajde, neka sam se i prevario pa da je bilo 29,54 litre, ali se nešto ne sećam da su mi dosipali 0,999 litara, a baš nikako se ne sećam se da sam im dao 2.399,97 dinara.
ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Atina:
Volos:
Larisa:
Okolina Katerini:
Ovo je samo moj izbor.
Koga interesuje detaljnije moze da poseti websajt Object moved i pogleda spisak pumpi i cene.
Cene se osvezavaju na dnevnoj bazi, tako da su uvek aktuelne.
Nadam se da sam pomogao.
Comment
-
-
To sa Lukoilom se dešava svuda. Količina je OK, samo iz nekog razloga na kasi izlazi tako kao što je na računu.
Sećam se da sam se raspravljao sa njima oko toga, suština je da je sve OK samo je prikaz bezveze.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Da, autogas u Grckoj je najlosiji u okruzenju.
Rekao bih ovako:
1. Bugarski
2. Makedonski
3. Srpski
4. Albanski
5. Grcki
Od ne-balkanskih zemalja top lista bi bila ovakva:
1. Poljska
2. Ceska
3. Nemacka
4. Italija
5. Slovacka
Pa onda ostali...
Sa razlikom da na drugoj listi pricamo o nijansama, a na prvoj je grcki gas ubedljivo najlosiji i najveca potrosnja.Razlika se jasno primeti cim sipas.
Comment
-
Comment