Pozdrav svima na forumu.
Imam sledeci problem: Nedavno sam kupio Renault Megana 1.4 e 1998. godiste, ubrizgavanje monopoint, koji ima fabricki (landirenzo + eurogas) ugradjen plin, ali nema podataka u saobracajnoj dozvoli. Prethodni vlasnik mi nije dao, odnosno nema papire za plinsku instalaciju. Dosta sam "googlao", ali nisam nasao adekvatne odgovore.
Uredjaj za ubrizgavanje gasa je Landi Renzo SE81 na sebi ima nalepnicu oznake E13 67R-010028. Na sajtu Auto-gas asocijacije Srbije nema homologacije za njega, odnosno nije naveden.
Boca je cilindricna, a multiventil se nalazi ispod kutije koju nisam otvarao.
Pretpostavljam da je plin ugradjen 1998. godine.
Molim vas da mi odgovorite na sledeca pitanja, a po potrebi i dodate:
1. Sta bih sve morao da odradim na instalaciji da bih dobio atest?
2. Da li moram da menjam kompletnu instalaciju, uredjaj za ubrizgavanje i bocu ili samo nesto od toga?
3. Ima li neko slicna iskustva i kako je prosao na atestu?
Unapred hvala na odgovorima.
Imam sledeci problem: Nedavno sam kupio Renault Megana 1.4 e 1998. godiste, ubrizgavanje monopoint, koji ima fabricki (landirenzo + eurogas) ugradjen plin, ali nema podataka u saobracajnoj dozvoli. Prethodni vlasnik mi nije dao, odnosno nema papire za plinsku instalaciju. Dosta sam "googlao", ali nisam nasao adekvatne odgovore.
Uredjaj za ubrizgavanje gasa je Landi Renzo SE81 na sebi ima nalepnicu oznake E13 67R-010028. Na sajtu Auto-gas asocijacije Srbije nema homologacije za njega, odnosno nije naveden.
Boca je cilindricna, a multiventil se nalazi ispod kutije koju nisam otvarao.
Pretpostavljam da je plin ugradjen 1998. godine.
Molim vas da mi odgovorite na sledeca pitanja, a po potrebi i dodate:
1. Sta bih sve morao da odradim na instalaciji da bih dobio atest?
2. Da li moram da menjam kompletnu instalaciju, uredjaj za ubrizgavanje i bocu ili samo nesto od toga?
3. Ima li neko slicna iskustva i kako je prosao na atestu?
Unapred hvala na odgovorima.
Comment