Do mene sipa jugo,koji dodaje gascinu,krece i samo cujemo neki lom.
Okrenemo se,pogledamo,kad lik za sobom vuce crevo,iscupao pistolj.a pumpadzija trci za njim.....znaci koma!
Ne mogu da verujem, pa gde se desilo, da nije neka zena za volanom . I sta se desilo posle jeli automat blokirao isticanje plina, jeli iscupao komplet pistolj i crevo zajedno ili sta vec?
E ima na jednoj pumpi kriogas-a upozorenje da onaj koji pocupa crevo na taj nacin mora da plati cini mi se 50eur ja sam se bas cudio ko ce to da uradi.
Poz
U subotu uvece u Visnjickoj na Merkuru 31din, a u nedelju ujutro kod buvljaka 35
Za sve one koji toga još nisu postali svesni, na Merkuru je gas zaista trenutno najjeftiniji u Srbiji i s obzirom na to kolika je razlika u odnosu ne samo na provinciju, nego i ostale točionice u Beogradu, znajući kako se u ovoj zemlji rešavaju "poslovni problemi", strahujem za život vlasnika dotične pumpe... Ovih dana sam nekoliko puta točio na Merkuru po 31 dinar.
Poređenja radi, u isto vreme paraćinska gasna mafija drži "dogovornu cenu" od 37,9 dinara, a u Svilajncu (gde ima samo jedna točionica, pa nema konkurenciju) su još gori - verovali ili ne, 39 dinara litar!
Što se Beograda tiče, odavno nisam točio nigde sem na Merkuru, ali čujem da je drugde svuda po 34-35... Neverovatno je kolike se pare ovih dana u ovoj zemlji zarađuju na gasu, a lopovi su alavi i uvek bi hteli još... Ne bi me iznenadilo ni da cena dođe na 2/3 cene benzina, ne zato što to toliko košta, nego da bi vlasnici pumpi jednom nedeljno umesto jednom mesečno mogli da podignu po novu kuću .
Merkur je u Višnjičkoj, produžiš ka Višnjici nekoliko stotina metara nakon što se prođe skretanje za Vojvode Micka i videćeš sa suprotne strane ulice (bliže Dunavu) veliku zelenu pumpu sa 4 točiona mesta (toči samo gas).
danas u visnjickoj sipao cena 31 dinar a inace izvor bio ivant
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment