Originally posted by Honda
Cena auto-gasa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
F****CK!
Na pumpi na kojoj najcesce sipam (Novi Sad, Zrenjaninski put, pre skretanja za Kac, Lugonja Oil) od juce gas je 38,60.
Da li su sve pumpe u NS-u digle cene ili se samo ovi alave?"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
-
Za sve one koji toga još nisu postali svesni, na Merkuru je gas zaista trenutno najjeftiniji u Srbiji i s obzirom na to kolika je razlika u odnosu ne samo na provinciju, nego i ostale točionice u Beogradu, znajući kako se u ovoj zemlji rešavaju "poslovni problemi", strahujem za život vlasnika dotične pumpe... Ovih dana sam nekoliko puta točio na Merkuru po 31 dinar.Originally posted by Uros PiperskiU subotu uvece u Visnjickoj na Merkuru 31din, a u nedelju ujutro kod buvljaka 35
Poređenja radi, u isto vreme paraćinska gasna mafija drži "dogovornu cenu" od 37,9 dinara, a u Svilajncu (gde ima samo jedna točionica, pa nema konkurenciju) su još gori - verovali ili ne, 39 dinara litar!
Što se Beograda tiče, odavno nisam točio nigde sem na Merkuru, ali čujem da je drugde svuda po 34-35... Neverovatno je kolike se pare ovih dana u ovoj zemlji zarađuju na gasu, a lopovi su alavi i uvek bi hteli još... Ne bi me iznenadilo ni da cena dođe na 2/3 cene benzina, ne zato što to toliko košta, nego da bi vlasnici pumpi jednom nedeljno umesto jednom mesečno mogli da podignu po novu kuću
.
Comment
-
-
Zna li neko kolika je cena gasa u Ovci. Tamo mi je uvek bio najjeftiniji ali i uzasno daleko
Comment
-
-
ada12
danas u visnjickoj sipao cena 31 dinar
a inace izvor bio ivant
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment