Cena auto-gasa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Astra1.8
    CBC Član
    • 21.10.2004
    • 46
    • Bačka Palanka

Cena auto-gasa

Da li neko moze da objasni zasto je gas poskupeo sa 29.9 na 34.9 , tj. skoro 17 % ?

Ako benzin poskupi 4-5% uz opravdanje da je to zbog skoka cene sirove nafte na svetskom trzistu koje je opravdanje za ovo poskupljenje. Bar ja za ovih nekoliko dana nisam nigde video u stampi sta je razlog.

Ova cena gasa je ista kao i u nasem okruzenju usta sam se uverio, u HR 3.05 kuna, u BG 0.80 leva. Da li je to razlog ?

Ili nama koji vozimo na plin niko nije duzan da objasni poskupljenje, ali zato nam stalno prete da cemo da placamo godisnju taksu od neverovatnih 15.000 i vise hiljada dinara.
    Astra G 1.8 16V sportive
  • Aladin
    CBC Senator
    • 17.08.2005
    • 223
    • Beograd

gde je to 34.9 dinara? U Beogradu je, koliko sam video, od 30 do 32 dinara....
    Ko prvi devojci - sam u nju upada!

Comment

• Astra1.8
      CBC Član
      • 21.10.2004
      • 46
      • Bačka Palanka

Benzinska pumpa Radun
      Backa Palanka

Ova cena od 34.9 je vec nekoliko dana ( bila je 29.9 )

I prilikom proslog poskupljenja benzina od nekih 4 dinara poskupeo je i gas u istom iznosu.

Nominalno je isto poskupljenje, ali je u relativnom iznosu ogromna razlika.

Ako nastave ovako voznja na gas nece biti jos dugo ovako isplativa.
      Astra G 1.8 16V sportive

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

U Beogradu sam na tri mesta video 35din.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• DRAGANCE
          CBC Član
          • 23.12.2004
          • 28
          • bg

slap 35 dindzi , malopre sipao , lopovska drzava

Comment

• dintel011
            CBC Senator XXL
            • 12.03.2005
            • 348
            • Beograd, Vidikovac

Ja na Slapu (kod plavog mosta), ne bi sipao ni za 25 dinara, veoma losa iskustva imam sa njima, i sto se tice kolicine ("carobnom" metodom ti sipaju kolicinski vise plina nego sto ti je zapremina boce, ne mislim na 80% nego 100%), i sto se tice kvaliteta.

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Ja sipao na trosarini malopre 35 dinara!
              Power of dreams !!!

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Cena pumpe za gas je mnogostruko manaj nego pumpe za benzin i ostalo. Na gas nema aksciza i oslobodjen je nameta koje prati benzin i ostalo. Dizanje cene u ovom procentu je hir pumpadžija i lov u mutnom. Na gasu imaju mnogostruko veću zaradu po litri nego na benzinu i ostalom.

Uzdam se u neomiljene taksiste mi Ovakav period je već bio kad su povećali cenu veštački da bi napravili neki kao monopol. Polako su spustili cenu jedan po jedan jer je kod nas dogovor neodrživ na rok duži od 15 dana. Uzdam se u alavost dotičnih Predvidjen skok cene nafte će podići benzin još više, sad je manja razlika izmedju cene benzina i gasa ali je još uvek isplatljivo i to dosta.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• skymobile
                  CBC Član
                  • 13.08.2005
                  • 97
                  • Sibir u Srbiji
                  • C5 2.0HDi i Ibiza 1.9TDi

Pre tri dana sipao u Priboju na Limu po ceni od 31 din, a juce u Ivanjici 36 din. Deru brate samo tako
                  When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...

Comment

• zoranbg
                    CBC Senator XXL
                    • 23.03.2005
                    • 4098
                    • Rooster's Hill , Beog
                    • Grande Punto 1.2

sipo sam danas kod Šećerane(kod Jugopetrola) u Beogradu. 32 dinara
                    ista cena je i na OMV kod Ade ciganlije....
                    Stvarno su stoka sa Autogasom...,nit kažu zašto povećavaju., ništa...
                    reko sam sto puta.....autogas je za novinare tema ZA IZBEGAVANJE...
                    zašto...pojma nemam....10 X
                    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• *Egon*
                      CBC Senator XXL
                      • 31.12.2004
                      • 1232
                      • Beograd, Dorcol, N 44

Centar Boban Dunavska 34,90.
                      Garaza
                      1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Originally posted by dintel011
                        i sto se tice kolicine ("carobnom" metodom ti sipaju kolicinski vise plina nego sto ti je zapremina boce, ne mislim na 80% nego 100%)
                        E najvishe me iznervira kad pocne da drma auto kao da nagura vishe plina...svaki put popizdim kad pocnu to da mi rade...
                        Power of dreams !!!

Comment

• vivicav
                          CBC Član
                          • 12.04.2005
                          • 72
                          • Pancevo

I ja, dodje mi da sam skinem pistolj sa kola.
                          Cuo sam, nisam proverio, da je na Kriogasu (Pancevacki put) najjeftiniji gas u Beogradu.
                          Yeah
                          http://img285.imageshack.us/img285/3192/plin0tv.gif

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

Doziveo sam danas jako lose isustvo sa pumpom izmedju Secerane i JP na banovom brdu, kod ade.

Imam bocu 55l (44l) a tip uspeo da mi sipa 56.56l (1809.92din). Zagledao se ja negde drugde, odlutale mi misli, i - zamalo nisam pao u nesvest kad sam pogledao u cifru!!!

Odneo sertifikat za bocu i fiskalni racun kod Shefa i dobio objasnjenje: "Mozes da ze zalis, evo ti - ovi izdaju sertifikate za tocionice, pa proveri kod njih - mi garantujemo da su merni instrumenti ispravni."
                            Pitam ja banalno pitanje. Kako je moguce sipati 56.56l u 55l bocu???
                            "Znas, gas se malo sabije... plovak ti ne valja... (lovato, ugradjen pre mesec dana, sipano u nju nikad preko 46.5l), nas aparat ima 10-12 bara... i eto, sta da ti kazem?"

Odem ja ko pop.... kod mog majstora da ga pitam za plovak i kako moze da me laze tako na pumpi, kad on meni: "Kako je moguce? Pa pokrali su te. Da si terao stvar do kraja, poslali bi te da testiras bocu sto kosta ko djavo i nista na kraju ne bi uradio." Plus saznam da su mi jos dva ortaka bili tamo i sipali im takodje 10 litara preko realnog, i nisu hteli da im plate, pa su rekli ajde dobro i pustili ih!? (doduse, ortaci su im rekli da ce da im porazbijaju sve tamo ako im naplate pun iznos)

tako da... ne znam ni sam. poslusacu majstora da 300 dinara nije vredno zivaca.

Srbija Banana Republika

P.S. nikad se necu navici ni prihvatiti da je svako ko se dohvati neke vlasti korumpiran do srzi.
                            .

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

cekaj bre ..oni imaju onu pumpu ...sto kazes zakoliko para oces....i on otkuca cifru i nemora da pazi na pistolj...
                              ja bio danas....
                              A ti si trazio da ti napune bocu?,bila prazna skroz?

I ja najvise volim da sipam na OMVu...ali danas kad sam svratio..istakali cisternu

PS:svaki drugi put kad tamo odem (OMV) oni istacu cisternu...il sam maler il..neznam !?!
                              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                              X