katastrofa. a neko je najavio da ce se cene "smiriti" kad trziste za par nedelja ucini svoje.
ma ni jedne korporacije u svetu ne mogu da se ujedine i zezaju potrosace kao ove nase pumpe. organizovani sistem, jos gori od monopola.
ALO ljudi pa poskupeo je plin i u plinskoj boci za domacinstvo,pomirite se stim TO MU JE SAD CIFRA oko 35 din,nema padanja cena kao na zimu sto je bio razlog nestashice pa su odmah udarili po sirotinji sa cenama!!! SAD JE STVARNO POSKUPEO!!!!
Danas sam sipao u Višnjičkoj ulici (ista firma kao i kod Šećerane na Adi) po ceni od 31 din/litar. Ali moram da ih ispljujem jer me je čovek pokrao na najbrutalniji način. Rekao sam da mi sipa za 800 din, on programira automat i kada je cifra došla do 780 din čovek dođe i lepo ga isključi na onu pologu. Nije mi do j**nih 20 din nego nisam mogao da verujem da me gleda u oči i to radi. Kako da dokažem da je to uradio, moja reč protiv njegove, a da li vredi tući se za te pare?
Ja ih bre nikad ne pitam koliko da platim, jednostavno kad aparat stane ocitam vrednost i spremim pare, kad dodje covek da skine crevo ja mu dam pare i gotovo.
Hm, mada mozda nemam tih problema jer imam 100 kila
Comment