U Visnjickoj je uvek bilo jeftinije za dinar nego kod secerane i kod Soko Starka, isti su vlasnici, isto gorivo, razlika u ceni je samo zbog konkurencije, jer u Visnjickoj ima vise pumpi.
Cena auto-gasa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Elem ....sipam ja kod secerane juce gas po 35 dinara naravno..
..tek staje jedan matori sa novim Loganom i vadi Narandzastu gas-bocu za Sporet i pumpadzija mu ladno sipa...
Matori stavi bocu u gepek i ode...
Sta uradi ovaj i kako si mu sipao?!?,pitam ja...
Kaze pumpadzija...: Pa dolaze ovde da im sipam...jer ovde vide da sam im tacno sipao 17litara koliko ide u bocu(tako on kaze ja neznam),i nece covek da menja svoju novu bocu za neku staru...,a na zameni boca im uvek maznu 2-3 litra...
a sipam im tako ,sto imam adapter koji stavim na pistolj pa im onda napunim bocu...
Znaci : przena jaja na propan-butanLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
pa mislio sam na kokosja EGGS ...a ne neka vulgarnost..
neradi bas dobro filter za vulgarnost...,neprodje sta treba a sta netreba prodje...treba malo arbajt na tomeLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ovo sa sipanjem u kucnu bocu vidjoh i ja neki dan u Banjaluci, ali mi je to bilo nekako neobicno... Zna li iko od vas upucenijih, da li zaista postoji praksa maznjavanja kojeg litra LPG-a u velikim distribucijskim firmama (plinarama), posto su one obicno ti veletrgovci koji snabdijevaju prodajna mjesta i pumpe ? Znam za price, ali ako se dobro sjecam te boce se pune tako sto se na kilazu boce, koja je napisana s vanjske strane dosipa 10 kg plina...? I to nekad i po vise od jedne boce u jednom momentu... E sad, ako to radi majstor na "traci" onda to mora biti politika firme, tj. neko je to morao narediti i kontrolisati...
Comment
-
-
Kod nas na plinari ima kantar pa kad ti doda novu bocu odmah je pored kantara, odma vidiš jel varaju ili ne. Na boci piše koliko je teška i eto...
Inače i ovde sipaju u boce ali one male kad nemaju za zamenu ili veće koje takodje nemaju za zamenu, nije problem navrne adapter i toči.
Comment
-
-
Kod mene u Vršcu je plin i dalje 30 din na OMV-u pa ko voli nek izvoli.
Inače dok nije bilo plinara išao sam u Pančevo da sipam plin i često se dešavalo da neki od privatnika koji distribuiraju plin doteraju pun kamion boca. Pumpadžije mu uredno natoče svaku bocu (oko 100 kom.). Predpostavljam da u svaku sipne par litara manje pa puta 100 eto čiste zarade. Pošto i ja kući trošim butan boce(navikao se pa počeo i u auto) primetio sam da sad svaka nova boca kada se kupi od zvaničnog distributera ima plastičan čep kao plombu. Morali ljudi nekako da zaštite potrošače.
Comment
-
-
Sta uradi ovaj i kako si mu sipao?!?,pitam ja...
ne zelim da moju cistu i opranu bocu dam a onda dobijem neku zapustenu, prljavu, sa poluispravnim venitlom (koji se tesko okrece) i slicno.
cema je ista na pumpi i pri zameni boce. 10kg boca prima tacno 17,50 litara po standardu.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Nema veze sa cenom gasa,ali moram da vam ispricam.Sipam ja juce plin na pumpi,pumpadzija me smara za auto,uziveli se nas dvojica u razgovor.Do mene sipa jugo,koji dodaje gascinu,krece i samo cujemo neki lom.
Okrenemo se,pogledamo,kad lik za sobom vuce crevo,iscupao pistolj.a pumpadzija trci za njim.....znaci koma!Power of dreams !!!
Comment
-
Comment