Na izlazu iz Indjije,prema NS,velika pumpa sa lijeve strane,33 din/L.
Cena auto-gasa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
U cetvrtak prosli sipao u Prijepolju i cen bila 35 din, a i uspeo je da mi naspe 60.22l, iako sam imao jos 1-2l u boci, znaci auto je normalno isao, a u ponedeljak u Ivanjici na "RISTIC" lopovskoj pumpi 39 jos me lik podje..va kao pa sta bi ti znas li koliko je benzin
Mamicu im njihovu.....
When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
-
Skok cene plina nije samo u Srbiji, u Holandiji je sa 40 centi skocio na 53centa. Benzin je 1,42evra, dizel malo nesto iznad 1evra, tako da definitivno ugradjujem plin prvom prilikom kad budem dolazio za Beograd.
Pre neki dan sam isao do Nemacke, tamo je plin oko 70 centi, a benzin oko 1,35 evra.
Comment
-
-
ovde postoji inflacija, klizanje dinara pa ajde i da razumem delimicne razloge povecanja cene LPGa.
ali zasto u Holandiji tako nagli i veliki skok cene ?
ima li nekog javnog/zvanicnog saopstenja.
sta ti mislis, zasto je ta cena sada.
btw, pre neki dan kod Zmaja je cena bila 38,90 /l.
kada sam poceo da vozim na LPG cena je bila 18,20 dinara, ah ta vremenavolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Pa nema nikakvog zvanicnog saopstenja, ali ovde cene goriva dnevno variraju, pumpe su povezane on-line sa kompanijom i cana je rezultat stanja na trzistu nafte. Tako da je i ovaj skok prouzrokovan nekim poremecajem na trzistu, ali su cene vise vec oko mesec dana.
Comment
-
-
Placao sam ja benzin i po pet maraka onda, secam se jednom prilikom za kanister od 20 lit sam dao 100 dm okruglo. Ali najjeftinija voznja mi je bila u periodu par godina pred bombardovanje, tada sam presao na plin i cena mu je bila oko 20-30% cene benzina. Vremenom sam sakupio jedno pet plinskih boca, pumpu za pretakanje pa nisam morao ni u Ovcu da idem. Od tada sam vozio na benzin samo kada sam menjao auto, pa dok ponovo ne ugradim plinski uredjaj. Mada snabdevanje plinom do skoro nije bilo nesto sjajno, uvek je tu bilo nekih pauza. Danas toga nema, tocis maltene na svakom cosku kao i benzin, sto je dobro naravno.
Comment
-
Comment