Biće dovoljno i samo geografske koordinate, da je metnemo u GPS...
Hajde da pokušam ja da pomognem, pošto mislim da sam shvatio Vladino objašnjenje...
Dakle, ko nailazi autoputem iz smera centra grada, treće isključenje POSLE onog za plavi most. Obratite pažnju, postoji i jedno malo i potpuno neprimetno, tako da ako niste sigurni, bolje izađite i na drugom koje ste prebrojali (i sa drugog se lako stiže na isto mesto). Kod Laste skrenete LEVO na podvožnjak ispod autoputa , a onda desno na petlju, kao da hoćete da se uključite na smer autoputa ka Beogradu i pumpa je tu negde.
Otvorena je nova pumpa kod isključenja sa Niškog Autoputa za Lastinu garažu.
CENA 34 DINARA.
Videćemo koliko će da potraje.
Sinoc sam sipao prvi put , cena je 34 dinara.
Pumpa se zove "INFAS GAS" i nalazi se bukvalno preko puta "Laste".
Ako idete iz pravca Autokomande prema Nisu, kad prodjete plavi most i ono skretanje za muriju koje je zatvoreno, nailazite na reklame za lastu za desne strane a za pumpu sa leve strane autoputa.
Iskljucite se kao da ste krenuli u Lastinu garazu, skrenete levo kod rampi, prodjete ispod nadvoznjaka kao da hocete da se vratite za Bg i ukljucite na autoput i tu je pumpa, svetli ko jelka, ne moze da se promasi, tu je i AP sport. Od auto komande ima oko 5km.
Moze da se dodje i preko M.M.Luga ali ja ne znam da objasnim odatle.
U blizini je i servis "Jagodic".
Boban je oduvek bio poznat kao derač. Prekjuče u Zaječaru isto 39,90, a posle toga na onoj pumpi kod Laste u Beogradu standardno 34,00. So, koga ne mrzi da zbog uštede od 6 dinara po litru preveze jedno 5-6 km od centra grada do onde... Kad razmisliš, i nije tako malo, reda veličine 5? na pun rezervoar.
u ns-u ga nece nikada ni biti osim ako ja neotvorim pumpu!!!!!!
imas jedino na ekspres gasu ako kupis za KES (sta je to) 600 litara dobijes CAK 30 litara dzabe!!!! kakav idiotizam!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
ma vec sam ustedeo 6 po 6 samo neznam sta treba i kako sa drzavom!!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment