Pumpe za izbegavanje ili za pohvalu...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Ja uvek sipam na pumpi ispod trosharine.Desilo mi se mozda 2-3 puta da im plin nije valjao...
    Bas cu sada sledeci tank da sipam na secerani, pa cu da prenesem utiske...
    Power of dreams !!!

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

kad smo vec kod secerane, tamo sam im redovni musterija (u prolazu pa mi zgodno) i sipao sam mali milion puta ali sam tek sada ukapirao i da su me mali milion puta pokrali.
      jeste da je na sitno ali mogo puta...nakupi se.

sistem je prost- trazim da mi sipa za tacno 1.000 dinara, radnik ukuca u automat 1.000 ali tocenje se zaustavi na tacno 999.32 dinara.
      po vazecim pravilima to se racuna kao 999 dinara za placanje i treba 1 dinar kusura da se vrati.
      naravno, na toj pumpi i ne pomisljaju da vrate kusur ( i mnoge druge iz mog iskustva takodje sa kusurom gledaju da precute postojanje istoga).

e sad, juce sam sipao na Eurogasu u Galenici i opet (ovaj put radi testa) za tacno 1.000 dinara. automat je tacno stao na predvijdenih 1.000 dinara.

kod secerane sam uvek zatekao najmanje 3 auta, 1 dinar (najmanje) x onoliko automobila ,dobije se ne mala suma.

kao da nije dovoljno sto je cena gasa tolika kolika je i da se dobro zaradjuje (nemam nista protiv toga) nego i dodatno se krade za 1 jedini dinar na sistemskom nivou. (posto imam fiskalne racune od barem 100 primeraka sa te pumpe sa tim sindromom tvrdim da nije rec o slucajnosti vec o nameri).

tuzno, na sta se spalo i koliki je trgovacki moral cak i danas
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• Davor
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2005
        • 498
        • Novi Sad

Zasad nemam takvih problema na pumpi Eurogas u industrijskoj zoni u NS-u,nekad im kazem sipaj za 1000 on stane na 999.60 a nekad stane na 1002.3 i opet nikom nista a nekad tacno 1000,tako ako me nekad i zezne oprastam im jer sledeci put sipa malo vise i onda je to po meni OK,nije ono kao kad nema u radnji 100 puta da ti vrati sitan kusur pa ti kaze dacu ti sledeci a nekad kada ti nemas sitno pa je kao frka sto zbog 1 dinara nece da ti da robu.

Comment

Kao friski "gasadzija" na preporuki sipam na Expresgas stanici u industrijskoj zoni u Novom Sadu,korektni su ljubazni a i btw slucajno poznajem momke koji rade

Comment

• driverGT
            CBC Veteran
            • 29.09.2004
            • 154
            • Zemun

Ja stalno sipam na zmaju u zemunu a eurogasu na galenici i stvarno mi se nikad nije desilo da mi stane vise litara ili tako nesto.Uvek mi je potrosnja slicna i cini mi se da je u redu.Samo mi se jedno m desilo da mi je potrosnja kada sam sipao na zmaju bila 18 litara i to na otvorenom putu.E tad je moguce da su me izradili.Racunao sam da imam jos pola rezervoara a ono cvrc.Jednom sam izradjen ljudski kada sam tocio plin ali ne u kola vec u boce od 60 litara posto se grejem na plin.Bio slab pritisak i toliko slabo se punio da sam ludeo.Red velicine,1litar-5 sekundi.Napunilo se do nekih 25 litara i kada sam se okrenuo vidim majstor skinuo i nakacio drugu bocu.Ja reko zar je vec gotovo.On kaze jeste,jeste...E onda sam za drugu bocu gledao dobro.Dodjem kuci i nije me mrzelo stavim obe boce jednu po jednu na vagu.Posto je ona sumnjiva boca bila dosta laksa.Ova puna imala oko 70 kila a ova sumnjiva 48 kila.A prazna ima 34 kila.Inace uglavnom nema problema sa ove dve pumpe.Znaci zmaj i eurogas.

Comment

• SALE
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2005
              • 841
              • Banovo Brdo

I Honda, sipali ti opet kod Secerane.Nema te da preneses utiske.

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

znate da sam jedan od pokretaca ove rubrike, davno bese... pratim pomno i ovu, i rubriku vezanu za cenu gasa i potrosnju gasa. dosao sam do zakljucka citanjem svih vasih komentara da je najpostenija pumpa za gas (a da iole uliva poverenje inace) - OMV u Jurija Gagarina!!! ne znam zasto nisam do sad probao njihov gas (njihovu pumpu - da li krade na sipanju), ali sam se odlucio da sipam kod njih pre nekoliko dana, kad su spustili cenu na 35 (to veche sam sipao). elem, sipao sam 40l gasa (kao i obicno sto sipam) i sa tom bocom sam presao 400Km i to u rezimu kreni stani jedno 5 puta (voznja pored Sajma) kombinovano s otvorenim putem (sto autoput, sto regionalni). I JOS UVEK MI NIJE NESTALO GASA!!!!!!!! tako da, ponosno izjavljujem da imam auto sa karburatorom star 25 godina koji ima jednocifrenu potrosnju, i to GASA).

zasto sam sve ovo poceo da pisem, pitate se vi?

zato sto sam do sad sipao kod "ujedninjenih prevaranata chukarice" (MB, Secerana ili OMV, chukarica) i svaki put mi je auto trosio ne ispod 11.5-12l, odnosno prelazio sam (iskljucivo po otvorenom putu) maksimum 335km i to je to! ni km preko toga!

naravoucenije

1. ljudi definitivno kradu na sipanju 6-7l na 40l
                2. moj auto ne trosi min. 12l vec ispod 10l!
                3. ako mislite da vam auto puno trosi, a sipate kod pomenutih monopolista (racunajuci chukaricu), probajte da sipate negde drugde. mozda se prijatno iznenadite...

srdacan pozdrav

UPDATE INFO:
                prvo sipanje 40l OMV Jurija Gagarina - presao 410km
                drugo sipanje - 405km
                trece sipanje - gledam kako polaaaako pada skazaljka, nesto mi toplo oko novcanika...
                (do sad mi se nikad nije desilo da predjem preko 335km, i uvek sam sipao kod gorepomenutih (izbegavajte))
                .

Comment

• Vlada_nbgd
                  CBC Senator XXL
                  • 11.09.2005
                  • 1066
                  • Novi Beograd/Topcider
                  • ford focus sport pack

Slazem se sa tobom Deki,ja od kako sam ugradio plin sipam kod njih,mada sam jedanput bio svedok kradje prilikom sipanja bas na toj pumpi.Cak sam to negde i napisao...
                  FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Originally posted by SALE
                    I Honda, sipali ti opet kod Secerane.Nema te da preneses utiske.
                    Nisam isao nikako u tom pravcu zbog one vode...
                    Kad me nanese put sipacu pa cu napisati utiske...
                    Power of dreams !!!

Comment

• Lord_o21
                      CBC Senator XXL
                      • 29.04.2006
                      • 494
                      • Novi Sad

Ni NS nije nesto bolji... jednom trosi 12, pa onda 9, pa onda 10... ista pumpa, ista cena, za isto novaca natocheno... Ja licno nekako imam najvise poverenja u NIS-ovu pumpu (kad se krene prema bg, pa skrenesh prema shangaju, ne znam tacno kako se zove pumpa)...
                      No da sumiramo NE na euro gos-u na Telepu, nikako....
                      ...sad mi auto konacno troshi jednocifreno, a 85% je gartska voznja i nemilosrdno stiskanje gasa...
                      ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• DRAGANCE
                        CBC Član
                        • 23.12.2004
                        • 28
                        • bg

moje iskustvo ( 5 godina vozim na gas )

dobre pumpe

kryogas ,
                        pumpa ispod pancevackog mosta ( najbolje iskustvo ) ,
                        visnjicka ulica ( cena je ok , kvalitet nije los )
                        trosarina ( umeju nekad da zezaju malo ali..ok )
                        i najvece hvale zmaj pumpa ( vec godinama sipam tamo )

lose ( najgore ) pumpe

prvo mesto zauzima nekoliko pumpa u vlasnistvu OMV firme , uzasan gas
                        univerzal - lopovi
                        slap - kao da sipaju vodu , nadam se da je bar knjaz milos

Comment

• HotDog
                          CBC Senator XXL
                          • 06.05.2005
                          • 965
                          • BSG 75 (011)

Lika na Zrenjaninskom putu 8 km od Pancevackog mosta, bio svedok svadje lika i tocioca oko toga kako mu je sipao 56l gasa kad je boca od 50 litara...

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

Pre par dana ja na OMV Jurija Gagarina, a ono:
                            "PUMPA NE RADI"
                            mislim, tu je pumpa, ali sve ugaseno, nigde zive duse cini mi se...
                            jel zna neko sta se desilo?

morao sam da sipam opet kod onih lopova... nije mi izgledalo da ce OMV Jurija Gagarina skoro da proradi.
                            .

Comment

• Vlada_nbgd
                              CBC Senator XXL
                              • 11.09.2005
                              • 1066
                              • Novi Beograd/Topcider
                              • ford focus sport pack

Uh,ja sam tek sad video tvoj post.Pumpa ne radi zbog renoviranja,a pocinje sa radom 29.5,mada si do sad verovatno to saznao....
                              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• fantastik
                                CBC Senator XXL
                                • 28.07.2005
                                • 417
                                • Novi Sad

ponovo ko vjestice u ns

bilo mi usput i ja ponovo sipam kod vjestice u ns gas, i pumpadzija se napravi pametan odmah aktivira aparat pre nego sto je prikacio pistolj, i naravno posto se meni puni auto iz gepeka promasi rupu i pocne gas da izlazi na sve strane, cupa on pistolj naravno nece zaglavio se reko sad kad napravi varnicu gotovo, medjutim iscupa on nekako pistolj i napuni, kad ono gas katastrova radi auto na 300 obrtaja na leru gasi se, znaci nikad vise tamo, da ne govorim da mi je gepek pun isparenja od gasa

Comment

Working...
                                X