Gde ugraditi plin u Užicu i okolini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ugljesa
    CBC Član
    • 07.12.2004
    • 60
    • Beograd

Gde ugraditi plin u Užicu i okolini

Zna li neko gde valja ugraditi plin u Užicu? Neka preporuka? Auto je 98 volvo s40 2.0i multipoint, metalna (aluminijumska) usisna grana uglavnom nije plastična. Odlucio sam se za lovato i tu neću više da razmišljam. U obzir dolaze i majstori u Čačku i okolini. Ovi kod mene variraju cenama od 330-500 evra za isti sistem, sad se ja pitam da li je ta oprema bugarska ili original italijanska. Koji je sistem najbolji za ovaj motor a da ne prelazi investicija 500evra?
    1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
    2003 Renault Megane II 1,5 dci 82ps
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Taj od 500e

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• dpetko
      CBC Član
      • 02.03.2005
      • 42
      • Nis

Moj drug je vozio BMW u Cacak(na periferiji) kod nekog Pede i zadovoljan je ugradnjom. Inace na moru sam upoznao neke ljude iz Uzica i oni su kod njega ugradili plin. Ako te interesuje mogu da ti nabavim broj telefona.

Comment

• Ivvan
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1574
        • Nis
        • SAAB 9000

A da li si mozda razmisljao da se prosetas do BG ili NS-a i onako turisticki peske razgledas grad ,a kola ostavis u nekom od ovde pominjanih servisa
        recimo

www.autogas.co.yu
        Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• don
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2005
          • 483
          • Beograd

Originally posted by Ivvan
          A da li si mozda razmisljao da se prosetas do BG ili NS-a i onako turisticki peske razgledas grad ,a kola ostavis u nekom od ovde pominjanih servisa
          recimo

www.autogas.rs
          Ma jok, njih ce da poseti tek kasnije,za nekih mesec do dva
          Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
          Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
          Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

U Čačku ima nekoliko majstora koji to rade korektno.Mogu ti pomoći ako mi se javiš naPP!
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Ugljesa
              CBC Član
              • 07.12.2004
              • 60
              • Beograd

OK, hvala svima, javicu sta sam uradio
              TETAK javicu se preko pp za preporuke i brojeve ako mi budu trebali

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Nema potrebe za konspiracijom, ako je dobar servis i ima preporuke neka se objavi, ako je loš neka se objavi. Svima će biti lakše.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ugljesa
                  CBC Član
                  • 07.12.2004
                  • 60
                  • Beograd

Originally posted by don
                  Originally posted by Ivvan
                  recimo

www.autogas.rs
                  Ma jok, njih ce da poseti tek kasnije,za nekih mesec do dva
                  Nemojte biti toliko sarkasticni, to sto nisu u beogradu ili novom sadu, nemaju internet prezentaciju, ne mora da znaci da ne umeju da ugrade ****ni plin... Zar je tolika nauka ugraditi ga!? Ja hocu da platim 500evra, nije problem, ali hocu da znam da li je to isto kao kod ovog od 330e, ili je ipak vrednije...

Comment

• Uros Piperski
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2005
                    • 2978
                    • Beograd

Najbolje je da se raspitas sta koji nudi, ali do detalja.
                    Meni se nesto cini da taj od 330 nema sigurnosni ventil na multiventilu (kao moj) i nema lambda kontrolu iako bi taj motor trebao da je ima... Sama lambda kontrola spusta cenu za 100tinak evra... Ali se i te kako islpati.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Originally posted by Ugljesa
                      Nemojte biti toliko sarkasticni, to sto nisu u beogradu ili novom sadu, nemaju internet prezentaciju, ne mora da znaci da ne umeju da ugrade ****ni plin... Zar je tolika nauka ugraditi ga!?
                      Uglješa, nemoj da se žestiš. Što reče onaj "Kać selo malo za tuning sve bi dalo" Jedno selo a odaziva se na ime Tavankut i teško se nalazi na mapi a zna ga cela Jugoslavija a nema prezentaciju i znaju da ugrade gas.

I da, jeste nauka ugraditi ga, i jeste umetnost ugraditi ga jer je svaki auto za sebe različit, i da, ima MNOGO više loših majstora nego dobrih i to MNOGo više, otuda malo šale na tu temu jer ovde ako budeš malo više pročitao naićićeš MNOGO više na loša iskustva nego na dobra.

Srećom po loše majstore većina mušterija ne prati internet a većina prevarenih se stidi da napiše " jeste zaje&%#$#bali su me i jeo sam ta ... " i velika većina prevarenih je mirno i stoički otrpela prevaru i nije preduzela ništa da prevarantu na neki način dokaže da prevara nije isplativa.

Mislim kad nekom uspe da stavi gas u Keca, Juga ili Golfa recimo i tamo mora da trpa sundjere ili tako nešto treba sam da skoči sa mosta i da ne čeka da ga mušterija baci sa mosta.

Zato pamet u glavu a guzu uza zid
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Davor
                        CBC Senator XXL
                        • 02.03.2005
                        • 498
                        • Novi Sad

Re: Gde ugraditi plin u Užicu i okolini

Zna li neko gde valja ugraditi plin u Užicu? Neka preporuka? Auto je 98 volvo s40 2.0i multipoint, metalna (aluminijumska) usisna grana uglavnom nije plastična. Odlucio sam se za lovato i tu neću više da razmišljam. U obzir dolaze i majstori u Čačku i okolini. Ovi kod mene variraju cenama od 330-500 evra za isti sistem, sad se ja pitam da li je ta oprema bugarska ili original italijanska. Koji je sistem najbolji za ovaj motor a da ne prelazi investicija 500evra?
                        Druže to za 330evra za taj auto je jednako čitulji.Mene je za astru f 1.6 8V koštao 500evra i mogu da kažem da sam zadovoljan a za te novce koje ti ovi u Čačku uzimaju nema teorije da ćeš biti zadovoljan,jer tvoj je auto ipak mnogo složenije konstrukcije od mog(moj je monopoint) i iskreno pitaj te majstore šta nudi ovaj za 330e ,a šta ovaj za 500e,pa onda pitaj IvanaT ili Doru za taj isti komplet pa uporedi šta ti je najbolje.Veruj mi je*eš ugradnju gasa ako će ti on posle ugradnje trošiti 17-18l gasa i ići usput kao usran

Comment

• Ugljesa
                          CBC Član
                          • 07.12.2004
                          • 60
                          • Beograd

Dobro, ja mogu kod tebe da ugradim, doci cu do novog sada, al' sta ako mi se nesto s**** ja opet moram do tebe da dolazim, tj. prelazim 700km, ovo mi je tu pred nosom. Nemoguce da ti ne znas nekoga iz zapadne srbije ko to radi kako treba...

Comment

• Ugljesa
                            CBC Član
                            • 07.12.2004
                            • 60
                            • Beograd

E, gde ce me naterati da dodjem do ns-a...
                            Svi postovi idu u tom pravcu...

Comment

• Davor
                              CBC Senator XXL
                              • 02.03.2005
                              • 498
                              • Novi Sad

E, gde ce me naterati da dodjem do ns-a...
                              Svi postovi idu u tom pravcu...
                              Evo ja sam iz NS-a pa sam gas ugrađivao u Beogradu,ti onda dođi u BG pa nije valjda Čačak toliko udaljen od ostalih gradova.Niko tebe ovde ne tera da ti ugradiš gas u NS-u ili BG-u,ali vidiš i sam da na forumu uglavnom ima pozitivnih iskustava sa ovdašnjim servisima sa foruma navedenim.

Comment

Working...
                              X