Zna li neko gde valja ugraditi plin u Užicu? Neka preporuka? Auto je 98 volvo s40 2.0i multipoint, metalna (aluminijumska) usisna grana uglavnom nije plastična. Odlucio sam se za lovato i tu neću više da razmišljam. U obzir dolaze i majstori u Čačku i okolini. Ovi kod mene variraju cenama od 330-500 evra za isti sistem, sad se ja pitam da li je ta oprema bugarska ili original italijanska. Koji je sistem najbolji za ovaj motor a da ne prelazi investicija 500evra?
Gde ugraditi plin u Užicu i okolini
Collapse
X
-
A da li si mozda razmisljao da se prosetas do BG ili NS-a i onako turisticki peske razgledas grad ,a kola ostavis u nekom od ovde pominjanih servisa
recimo
www.autogas.co.yuTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Originally posted by IvvanA da li si mozda razmisljao da se prosetas do BG ili NS-a i onako turisticki peske razgledas grad ,a kola ostavis u nekom od ovde pominjanih servisa
recimo
www.autogas.rsTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Nema potrebe za konspiracijom, ako je dobar servis i ima preporuke neka se objavi, ako je loš neka se objavi. Svima će biti lakše.
Comment
-
-
Originally posted by donOriginally posted by IvvanA da li si mozda razmisljao da se prosetas do BG ili NS-a i onako turisticki peske razgledas grad ,a kola ostavis u nekom od ovde pominjanih servisa
recimo
www.autogas.rs1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
2003 Renault Megane II 1,5 dci 82ps
Comment
-
-
Najbolje je da se raspitas sta koji nudi, ali do detalja.
Meni se nesto cini da taj od 330 nema sigurnosni ventil na multiventilu (kao moj) i nema lambda kontrolu iako bi taj motor trebao da je ima... Sama lambda kontrola spusta cenu za 100tinak evra... Ali se i te kako islpati.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Originally posted by UgljesaNemojte biti toliko sarkasticni, to sto nisu u beogradu ili novom sadu, nemaju internet prezentaciju, ne mora da znaci da ne umeju da ugrade ****ni plin... Zar je tolika nauka ugraditi ga!?Jedno selo a odaziva se na ime Tavankut i teško se nalazi na mapi a zna ga cela Jugoslavija a nema prezentaciju i znaju da ugrade gas.
I da, jeste nauka ugraditi ga, i jeste umetnost ugraditi ga jer je svaki auto za sebe različit, i da, ima MNOGO više loših majstora nego dobrih i to MNOGo više, otuda malo šale na tu temu jer ovde ako budeš malo više pročitao naićićeš MNOGO više na loša iskustva nego na dobra.
Srećom po loše majstore većina mušterija ne prati internet a većina prevarenih se stidi da napiše " jeste zaje&%#$#bali su me i jeo sam ta ... " i velika većina prevarenih je mirno i stoički otrpela prevaru i nije preduzela ništa da prevarantu na neki način dokaže da prevara nije isplativa.
Mislim kad nekom uspe da stavi gas u Keca, Juga ili Golfa recimo i tamo mora da trpa sundjere ili tako nešto treba sam da skoči sa mosta i da ne čeka da ga mušterija baci sa mosta.
Zato pamet u glavu a guzu uza zid
Comment
-
-
Re: Gde ugraditi plin u Užicu i okolini
Originally posted by UgljesaZna li neko gde valja ugraditi plin u Užicu? Neka preporuka? Auto je 98 volvo s40 2.0i multipoint, metalna (aluminijumska) usisna grana uglavnom nije plastična. Odlucio sam se za lovato i tu neću više da razmišljam. U obzir dolaze i majstori u Čačku i okolini. Ovi kod mene variraju cenama od 330-500 evra za isti sistem, sad se ja pitam da li je ta oprema bugarska ili original italijanska. Koji je sistem najbolji za ovaj motor a da ne prelazi investicija 500evra?
Comment
-
-
Dobro, ja mogu kod tebe da ugradim, doci cu do novog sada, al' sta ako mi se nesto s**** ja opet moram do tebe da dolazim, tj. prelazim 700km, ovo mi je tu pred nosom. Nemoguce da ti ne znas nekoga iz zapadne srbije ko to radi kako treba...1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
2003 Renault Megane II 1,5 dci 82ps
Comment
-
-
Originally posted by UgljesaE, gde ce me naterati da dodjem do ns-a...
Svi postovi idu u tom pravcu...
Comment
-
Comment