Gde ugraditi plin u Užicu i okolini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ja ne mogu ni sebe da preporučim a kamoli nekog koga stvarno ne znam kako radi. To područje mi je stvarno nepoznato. Tetak je tamo bolje upoznat i zato sam i napisao da nije potrebna konspiracija. Ja ne mogu ugraditi sav gas ovog sveta i ne smeta mi konkurencija a pogotovo ako je dobra. Loša mi ne smeta sama po sebi

Ja se uvek zalažem za pošten odnos prema poslu i korektno uradjen posao. Ovo je forum koji služi za razbijanje misticizma oko gasa a ne za moju reklamu kako su neki ovde mislili a pogotovu nije za nečiju tudju reklamu. I to je dozvoljeno ako se uloži trud ovde da se pomogne ljudima ali onda to i nije reklama jer su ovde svi pismeni pa znaju da razlikuju ko ima pojma a ko lupa.

Sa druge strane otvorio sam temu dobra ili loša iskustva sa servisima i pogledaj koliko ima poruka i preporuka ili nepreporuka. Ovde ima bar 100 ljudi koji imaju gas u kolima. Većina ili nema iskustva ili ih mrzi da pišu, šta ja tu mogu da uradim, ništa.

Ako ja kažem da je neko loš, tumačiće se eno onaj kaki, ako kažem da je dobar pa nadereš opet sam ukakio motku. Zato sam prepustio to vlasnicima vozila.

Ide me danas
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Ma nije stvar u konspiraciji, već sam neke od drugara spajao sa ljudima koji ovde korektno ugradjuju orginalne uredjaje, nego jednostavno ne želim da sa podacima zamaram one kojima to ne treba!Inače u Čačku postoje tri majstora kojima bih poverio svoj auto na konverziju(već sam to i činio svojevremeno)!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• don
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2005
        • 483
        • Beograd

Originally posted by Ugljesa
        Dobro, ja mogu kod tebe da ugradim, doci cu do novog sada, al' sta ako mi se nesto s**** ja opet moram do tebe da dolazim, tj. prelazim 700km, ovo mi je tu pred nosom. Nemoguce da ti ne znas nekoga iz zapadne srbije ko to radi kako treba...
        Vidi kralju, ja sam iz Bg-a otisao u NS kod Dore da ugradim gas, i nisam se prevario, a pre nego sto sam se odlucio gde da ugradim dobro sam prelistao ovaj forum, a ono sto sam gore napisao da ces otici kod njih za koji mesec to ces i sam procitati na ovom forumu od ljudi koji su ugradjivali sve i svasta u svoje auomobile i na kraju trazili pomoc kod gore pomenutih, ovo ti kazem iz jednog razloga, i to dobronamernog, nece te glava boleti A ponovo tvoj je automobil, mozes da radis sa njim sta ti je volja.
        Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
        Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
        Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Dobro, ja mogu kod tebe da ugradim, doci cu do novog sada, al' sta ako mi se nesto s**** ja opet moram do tebe da dolazim, tj. prelazim 700km, ovo mi je tu pred nosom. Nemoguce da ti ne znas nekoga iz zapadne srbije ko to radi kako treba...
          Pokushavam da shvatim rezon?
          Vozis Svedsko auto koje malo ko zna u udshu u SCG.
          Dakle, odluka pri uzimanju istog je bila da verujes u treadicionalno dobar produkt.
          Super dobar nachin za izbeci glavobolje, jer, kazu, Svedska je daleko

Ni jedan od dva pomenuta servisa nije daleko, jer verujem da treba da odes samo jedan put.

Sledi svoju logiku koja te upravljala do sada, netrebaju ti druge preporuke
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• Ugljesa
            CBC Član
            • 07.12.2004
            • 60
            • Beograd

Dobro, dobro, polako, nisam hteo da me pogresno razumete. Ako je Dora dobar ja cu kod njega ugraditi, na kraju krajeva, bolje da jednom dodjem do ns-a nego da svakih par meseci posecujem ove moje ovde, ako su toliko losi...
            Doro, izvini za ono sto sam rekao da ugradnja plina nije neka nauka i ako ti kazes da jeste onda i ja to prihvatam (ipak si mnogo stariji i iskusniji od mene )
            BOOST, srecom na volvu se nista ne kvari (da cuknem u drvo). Osim menjanja termostata pre 10-ak meseci nista nisam radio sem sipao gorivo i menjao ulje (by vesnic auto). Kada sam ga uzeo zamenio sam zupcasti kais, filter za ulje, vazduh, gorivo, zamenio svecice i jos po nesto, to nista nije bilo neophodno sem termostata koji je konstantno hladio motor. Mozda ja pogresno razmisljam. Trebalo bi da ugradim plin kod proverenog majstora. Zasto da se ****tam posle zbog par stotina kilometara (shvatio sam poentu!).
            1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
            2003 Renault Megane II 1,5 dci 82ps

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Evo ga jedan predlog:

Dodjes ti u BG ili NS, skupimo se i mi ostali u dvoristu ugradjivaca plina, i dok se aparatura montira, mi lagano zalozimo vatricu, bacimo nesto na resetku, cirkamo pivo i na kraju dana se se rastanemo svi zadovoljni.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Davor
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2005
                • 498
                • Novi Sad

Originally posted by sri98
                Evo ga jedan predlog:

Dodjes ti u BG ili NS, skupimo se i mi ostali u dvoristu ugradjivaca plina, i dok se aparatura montira, mi lagano zalozimo vatricu, bacimo nesto na resetku, cirkamo pivo i na kraju dana se se rastanemo svi zadovoljni.
                A da mi usput Doru ili IvanaT napijemo,pa možda čoveku ugrade i za 100evra gas.Nemojte mi zameriti što se malo neukusno šalim,danas mi je 21. rođendan pa .

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Onda bi verovatno prepakovali NOS sa 206.
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Uros Piperski
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2005
                    • 2978
                    • Beograd

PODRZAVAM srijevu ideju

Davore,

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Odgovorno tvrdim da u Uzicu nema nijedan servis koji ti moze odraditi posao kako treba. Ovde kod mene u Bajinoj Basti ima par tzv. majstora koji ne mogu da ugrade ni za motor sa karburatorom kako treba a likovi koji su otisli u Uzice da ugrade, kao fora veci grad i sigurno bolji majstori, nisu bili zadovoljni. Ja ne znam nijednog koji je zadovoljan a ugradio je gas u Uzicu... Tako lepo naspi benzina, pa pravac u bg kod IvanaT ili NS kod Dore... Pozdrav!
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Davor
                        CBC Senator XXL
                        • 02.03.2005
                        • 498
                        • Novi Sad

Originally posted by Uros Piperski
                        PODRZAVAM srijevu ideju

Davore,
                        Hvala Uroše,moderatori izvinjavam se zbog off topic-a

Comment

• Ugljesa
                          CBC Član
                          • 07.12.2004
                          • 60
                          • Beograd

Originally posted by Srdjan
                          Odgovorno tvrdim da u Uzicu nema nijedan servis koji ti moze odraditi posao kako treba. Ovde kod mene u Bajinoj Basti ima par tzv. majstora koji ne mogu da ugrade ni za motor sa karburatorom kako treba a likovi koji su otisli u Uzice da ugrade, kao fora veci grad i sigurno bolji majstori, nisu bili zadovoljni. Ja ne znam nijednog koji je zadovoljan a ugradio je gas u Uzicu... Tako lepo naspi benzina, pa pravac u bg kod IvanaT ili NS kod Dore... Pozdrav!
                          Videcu, jos uvek razmisljam, verovatno cu da se vinem do ns-a...
                          1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
                          2003 Renault Megane II 1,5 dci 82ps

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Doro, izvini za ono sto sam rekao da ugradnja plina nije neka nauka i ako ti kazes da jeste onda i ja to prihvatam (ipak si mnogo stariji i iskusniji od mene )
                            Nema potrebe za izvinjavanjem, samo se ne treba jediti, polako natanane Ja na to uvek tako reagujem tak oda to nije nešto što si ti rekao, mnogi misle tako a ja stalno ispravljam to mišljenje što pisanim rečima što u praksi u radionici. Ako nije mudrost ugraditi gas, onda ima mnogo nemudrih majstora.

Pojenta je lova, ah nije sve u lovi ima nešto i u novcu Svi su videli da je tu novac i ajde da radimo ali to nije zanat koji se uči u školi. Jedan muzičar ima servis koji je klinika, tako se zove??

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by sri98
                              Evo ga jedan predlog:

Pa da, Yu prosek, dva rade a deset gleda

https.autogas.rs

Comment

• No name
                                CBC Veteran
                                • 28.02.2005
                                • 164
                                • Novi Sad

Originally posted by Dora
                                Jedan muzičar ima servis koji je klinika, tako se zove??
                                Cim je klinika onda je sigurno "Doktor" za auto-gas .
                                Po nekom mom misljenju,nema tu neke velike nauke oko same instalacije,ali je vazno da majstor koji to radi odradi fer i korektno ( znaci kako propisi diktiraju),a za sam kvalitet gas uredjaja je kriv proizvodjac,a ne sam majsto koji ga ugradjuje.Naravno da ima mnogo onih sto prodaju i ugradjuju falsh robu,a naplacuju je kao da su originalni uredjaji.Tako da ako ugradite u Zastavu,Ladu,... ,a komplet ugradnju platite recimo 180evra tesko pa cak i ne moguce je za te pare ugraditi original Lovato uredjaj (moje misljenje).Jer cene za karburator sisteme idu od nekih 180evra pa do skoro 300evra,a kada se raspitujete oba majstora ce vam reci da je original Lovato uredjaj.Tako da bez para nema ni kvaliteta,ali ipak treba biti razuman sa cenom ugradnje plina jer nece te u auto koji vredi 1500evra ugraditi plin od 500-600evra

Comment

Working...
                                X