Opasna namera države

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: Opasna namera države

ljudi, da citamo ponovo "pocetak buna protiv dahija" ??

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Dobro, posle II svetskog trebalo je 60 godina za novu revoluciju. Evo u skladu sa Dorinim recima, ja mislim da je dovoljno 10 da ponovimo revoluciju. Ocu i ja na dedinje...
      A kad dodjem na dedinje, bas me briga za sve vas i briga mene koliko mi trosi drzavni audi...
      https://t.me/pump_upp

Comment

"Ma da...evo, zamisli BAS sebe, dakle nikog drugog nego sebe, u ulozi inicijatore nekog gradjanskog protesta, ili neposlusnosti, ili nosioca biiiip! motke zato sto je gorivo skupo. Evo, zasto ne ti? Svi bi se mi prikljucili nekoj inicijativi da je neko pokrene, ali nikako NEKO da je pokrene pa da i mi kazemo iza njega JESTE TAKO JE. Pa da, ali zasto bas TI ne pokrenes?"

206 druze zasto? zato sto je ovo zemlja Srbija evo da ne uzmem nikog drugo nego sebe da budem inicijator ili nesto trece nekih protesta 99 posto ljudi kada bi me videli da nosim neki transparent rekli bi "gle kakva ****** aj da ga zaj...mo" i npr smejali bi mi se kako mene i onaj 1% ljudi koji bi krenuli sa mnom bije policija i jos bi dobacivali i bodrili tu istu policiju takav je mentalitet ljudi ovde ovo kazem iz iskustva jer sam radio u jednoj firmi kada je blokirana saobracajnica zbog plata pola radnika je stojalo iza zice i zezalo onu drugu polovinu koja strajkuje.... elem nije bilo protesta ni kada smo placali benzin 10 maraka po litru pa nece ni sad u sam gotovo ubedjen i ja isto vozim na tng neko rece sato nas vise stezu i pritiskaju sve nam je lepse zato cemo svi polako bickle i samo da zveci ja vec imam 2

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

Kako su oni spojili inicijativu za preregistraciju Crnogoraca (i uspeli), tako moze i za cenu benzina i autogasa! Ako skoci, naravno.
          Razlika je sto je tamo bilo 50.000 vlasnika, a ovde moze da bude i vise od 500.000 ljudi.
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Ko je bre uspeo da izdejstvuje preregistraciju Crnogoraca? Vlasnici ma dajjjjj
            Vlada je popunila jednu rupicu u budzetu, uzela malo para od Srba ponovo i to ti je to. Ako vlada proceni da narod moze da istrpi povecanje akciza (moze naravno), onda ce i povecati AKCIZE.
            500.000 ljudi da izadje zbog cene goriva na ulicu nikad nece. Pa nije izaslo ni za mnogo gore stvari koje rade...

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

evo najnovije vesti objavljena u 10;40 danas
              kopreživi pričaće

Benzin opet poskupljuje?
              05. april 2010. 10:40

Sve je izvesnije da će zbog rasta cene nafte na svetskim berzama vozače u Srbiji očekivati još jedno poskupljenje goriva pre sledećeg vikenda.
              Stručnjaci predviđaju da će derivati kod nas do kraja 2010. biti sve skuplji, s obzirom na to da će cena nafte rasti kako se bude oporavljala svetska privreda, piše "Blic".

nastavak ovde:

http://www.mondo.rs/s165653/Ekonomija/B ... ljuje.html
              blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
              Audi ima crveno T

Comment

• YUgisa
                CBC Senator XXL
                • 05.06.2008
                • 793
                • Subotica
                • Yugo 1.1 EFI

Iskreno meni je pravo cudo da nisu povecali akcize na plin i sto nisu kao za benzin... Mislim da su sada vec trziste lepo podelili, tako da svaki derivat se trosi u jednakom procentu i sad bi mogli za sve te derivate da odvale cenu od 150din... Kao sto neko rece, cisto sumnjam da ce se kod nas desiti da ako se poveca akciza za plin, opadne ona za benzin... Mogu samo da obe povecaju... Sad kad budemo poceli da vozimo bicikle kroz 2-3 godine uvesce registraciju na njih... Samo cekaju da veci procenat ljudi pocne da ih voza...
                Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• tomamega
                  CBC Senator XXL
                  • 19.03.2009
                  • 715
                  • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                  • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Svi se pridružuju ideji da se povećaju akcize na plin. Sada se i privatne pumpadžije slažu i traže povećanje akcize na TNG.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=422354

Znači, ovo je skoro gotova stvar. A sam premijer je rekao da je Srbija izašla iz krize.

Comment

• djukic
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2005
                    • 2526
                    • Beograd

Ima tu jos prostora da se svi lepo ugrade...

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

koliko god da se povecavala cena, nisam primetio da se manje vozi niti da ima vise mesta na parkinzima u gradu. znaci ima tu jos prostora da se poveca cena.
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

Vozi se ipak manje. Guzve nastaju zbog radova, mostova... Nije isto 70 ili 120 dinara za benzin, nikako nije isto.

Mislite li vi da neki ministar zna uopste koliko trosi sluzbeni audi?

Comment

• deki-ascona
                          Bio nam je drug! RIP
                          • 10.04.2007
                          • 2118
                          • NI , Trosharina

Ne kapiram ovu dolazecu liberalizaciju trzista naftnih derivata : svako moze da uveze gotov proizvod ( npr.bezolovni 95) za 0,5 eur, i onda ga nase ministarstvo doceka sa fiksnih 57 dinara akcize. Uvoznik (s pravom) stavi marzu od 20 dinara i opet smo na 115 dinara. Ne znam tacne cifre, ali valjda se razume namera pisca.
                          Jel ta liberalizacija znaci da ce i zahvatanje drzave (akciza) da bude kao u ostalim mediteranskim zemljama ? Ako je tako, jel postoji mehanizam da se rep.Srbija natera da uradi tako ? Ispada da pomocu tih akciza drzava uvek moze da namakne svoj deo .
                          Originally posted by Valent Vudriga
                          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• 206
                            Admin od ispočetka :)
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Pa, otprilike tako. Samo je razlika u tome sto tu cenu necemo placati NIS-u za djubre koje sada sipamo, nego cemo birati KVALITETNIJI benzin. Ako nas vec deru, onda makar da dobijem za tu kozu na siljku nesto sto vredi tih para.
                            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

To je utesno. Pa OK, onda nek im je alal na akcizu ako ce uvoznik moci da bira kvalitet. Trziste ce verovatno da bude bombardovano i jos losijim gorivima u pocetku, ali opet verujem da ce takvi brzo da otpadnu, los glas se daleko cuje.

Vezano za povecanje akcize na LPG, jedino mi pada na pamet da privucemo paznju GREENPEACE i slicnih dokonih nevladinih firmi , kad vec spasavaju kitove i foke neka spasu i nas od nasih nezajazljivih politicara .
                              Uostalom, mi smo jedina zemlja na svetu kod koje se reklamira stednja struje tako seto se ljudi nagovaraju da seku stabla i da ih koriste za ogrev !
                              Originally posted by Valent Vudriga
                              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• 206
                                Admin od ispočetka :)
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Pa mozda glupo zvuci, ali je ispravno. Ako imas dovoljno drveta da se, imajuci u vidu dinamiku potrosnje i zanovljivanja drvnog fonda, ukupna kolicina drveta ne smanjuje, koristenje drveta za ogrev je i ekonomski i ekoloski isplativo i razumnije nego sagorevanje miliona tona uglja, sto sada radimo. Naravno, ko se u Svetu greje na drvo, to radi koristeci ga u obliku drvnog peleta, a ne cepanica, ali to je vec druga prica.
                                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                                X