Atestatirci, gde će vam duša...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Atestatirci, gde će vam duša...

Da sam juče atestirao gas u autu platio bih 3500-3600 dinara, od jutros je 5300 dinara....
    Taman su ukinuli ono uput maltretiranje ali izgleda da sad fali tih 1400+ dinara....
    Ja stvarnio ne mogu da poverujem da cela infrastruktura oko ovog gasa seče rodjenu granu na kojoj sedi Misli da to rade turpijom pa da traje ali brate oni koriste veliku motorku
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: Atestatirci, gde će vam duša...

pa kako mislis, poskupelo gorivo, skočio evro, grejanje, struja..

a dugo su držali stare cene

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ma ok je to, znam ja da su cigarete skupe pa mora se to nadoknaditi ali...
      Ma šta ja mislio o njima stotine malih servisa ili ljudi u (na crnom) radi te karburatore za toliko ili manje para. čak i oni što nogom to ugradjuju pa bude za 1 sat gotovo ima ih bar dvoje za taj vremenski poduhvat a često i troje, što čini opet zbirno bar tri sata sa punjenjem i štelbanjem ma kakvo da je a onda neko to isto uzme za 10 minuta posla...

Razumem i tu Seku ali omatorila je bre, ko to još gleda....

https.autogas.rs

Comment

• legenda
        CBC Senator XXL
        • 28.03.2009
        • 1345
        • Beograd

Bice skoro propast sveta,nek propadne nije steta ...nemaju oni pameti,a o dusi da ne pricamo

Comment

• Cvagen
          Banovan
          • 17.04.2010
          • 122
          • Beograd

U kanalizaciji civilizacije. Večno

Comment

• CikaKure
            CBC Senator XXL
            • 14.08.2005
            • 668
            • Beograd

Originally posted by Dora
            Ma ok je to, znam ja da su cigarete skupe pa mora se to nadoknaditi ali...
            Cigarete nisu skupe, da ti vidis posto to kosta u nekim tamo bezveze zemljama poput Nemacke, Austrije, ... A mora se sve uskladiti, osim plata naravno (i jos par sitnica poput prava gradjana, odgovornosti vlastodrzaca i takvih trivijalnosti).

Comment

• campi
              CBC Veteran
              • 11.06.2005
              • 169
              • Srbija

Dokle god cutimo ( i placamo) oni ce za sve vise i vise jahati za vratom tako da ....nista novo...onomad '93 narod radio za 5DM mesecno pa s eniej bunio znaci ima tu mesta da jos napacuju koje sta ..nije sve tako crno......."beli se dvor"

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Pa sad, možda sam se malo zaleteo ali samo malo, nije provereno Nisu naplaćivali onaj uput za čika plave a sad možda taj deo ide njima (plavima) ako ne ide onda i dalje tvrdim da je pljačka

https.autogas.rs

Comment

• ZoranPA
                  CBC Veteran
                  • 14.06.2010
                  • 162
                  • Pancevo

Cekaj samo malo , pa i dosad si imao nalog MUP-a koji je kostao 1400 din , sad su ti to atesne kuce preuzele da bi se zavrsavalo na jednom mestu ( da se neprave guzve i oko toga ,vec ima dovoljno guzvi oko novih tablica ) i sad sve njima platis a oni MUP-u njihov deo .
                  Naravno odma su nasli razlog da dignu 300-400 din sve ukupno

Sve u svemu atest je ako nadjes jeftiniji tehnicki pregled (kod nas u ATP-u je 600 din ) opet oko 6000 din , kao sto je i bilo pre ove novine .
                  3600+1400+teh pregled (uzimaju neki lopovi i 1200 din pa navise nesto kao po kubikazi i te fore )

Sve u svemu "**** od pozadi " ovi trpaju ne vade , al izgleda da ne mogu oni da j.bu koliko mi mozemo izdrzati .
                  Nisam ginekolog al mogu da pogledam ...

Comment

• Stratos
                    CBC Senator XXL
                    • 10.09.2008
                    • 2594
                    • Novi Sad

Isto toliko košta atest i kada se izvadi već atestirana gasna instalacija. Potvrda da je uredno izvađeno da bi moglo da se briše iz saobraćajne.
                    Ovi što bi da vade su takođe zakasnili.

Comment

• Plinadzija
                      CBC Senator XXL
                      • 29.07.2008
                      • 1514
                      • Paracin

Ajde molim vas, kad je nesto u Srbiji pojeftinilo?
                      Paracinci ce da se sloze da tih 1500 dindzi nije mnogo u odnosu na zajebanciju na salteru MUP-a. Ne znam kako je bilo u drugim mestima ali kod nas je propast.
                      UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Ma i ovde je isto ako ne i gore, ceo NS ide na jedan šalter Nego bilo je lepo nekih tri i plus meseca ono 3500-600 dinara pa onda od jutros 5300 a nisam skapirao odmah da taj dodatak verovatno ide supu...

https.autogas.rs

Comment

• Put-in
                          Banovan
                          • 28.01.2009
                          • 189
                          • Beograd

Atest za bivši i počivši renault clio sam vadio ceo dan u institutu Vinča, a + razni uputi iz SUP-a pa krilca od slepog miša... Pre neki dan mi istekla registracija i odoh da atestiram plin u AMSS u Ruzveltovoj... rekoh, ajd nije fora više da vozim bez atesta a tolike granice pređoh, jednom ima da me upecaju.
                          Odem, pitam gde se radi atest-ovde- koliko se čeka... ne čeka se gosp. samo parkirajte kola biće gotovo za 10 min. Ja ga gledam, mislim da me zeza, ja očekivao foru "fali ti jedan papir" ili barem da čekam malo (Serbian standard). Nisam mogao da verujem da je sve ukupno trajalo ajd' da ne lažem ali max 15 min. platio tu na mestu 5300 i otišao sa atestom.
                          Jedini razlog što zadnje 4god vozim bez atesta (ovo je već drugi auto), je taj što me je mrzelo da čekam grdne redove i gubim ceo dan. Ovo je bilo kao iz filma, a 5300.. pa svejedno je toliko i koštalo, ali sa mnogo više peripetija.

P.S. Trajalo bi to i kraće od 15min, možda 10, ali morali da menjaju toner na fotokopir mašini, pa nisu mogli odmah da mi isfotokopiraju dokumentaciju

Comment

• Pantah
                            CBC Veteran
                            • 25.03.2007
                            • 159
                            • Beograd

Prvi koji se bune su obično oni koji nikada nisu digli cenu. Jasno je da njima bode oči to što su oni i pre sedam godina radili za 200€ i sad rade za 200€ a mi eto podigosmo cene sa 50 € na 50 €. Uuuups, pardon, sa 3600 din na 5300 din. Šta da vam kažem em smo alavi em uništavamo autogas branšu.

Uništavamo granu koja je pre sedam godina imala 3000 vozila i 6 pumpi a sada 300.000 vozila i kolko ono pumpi? Više ne mogu da prebrojim, nemam dovoljno prstića. Pritom se kanda zaboravlja da smo svih ovih godina sekli granu na kojoj sedimo pa se u Srbiji benzinaši voze duplo jeftinije nego u većini zemalja obzirom na procenat izvršenih konverzija i da smo zog toga mobilniji i za posao i za zezanje.

Da ne ispadne da sam se džabe latio tastature (šta ja imam da priznajem našu alavost, to je već, jelte, utvrđeno) ja bi da predložim da se napravi CBC nagrada za unapređenje celog sistema Autogasa u Srbiji u zadnjoj deceniji i da se dodeli Mirku Alviroviću. A vi se razmislite zašto sam predložio nekoga koga sa zadovoljstvom pljujete na CBC. A nešto mi se čini da ću ga predložiti i za nagradu za zatamnjena stakla (to još čeka Mrkin potpis).
                            Money for nothin' and chicks for free

Comment

• banekg
                              CBC Senator XXL
                              • 06.09.2010
                              • 1274
                              • Nis
                              • Toyota Carina e 2.0

Alavost ce se negirati, kada se prizna atest iz EU, i kada se atest podrazumeva samom ugradnjom kod servisera, koji ima regularnu dozvolu od Drzave, za ugradnju LPG sistema. Posto vidim, da se izrazavate u Eurima, onda valjda stremite ka EU, pa uvazite njihova pravila igre. Ovako ste samo alavi, i nista vise.
                              Long Live CBC!!!

Comment

Working...
                              X