Parameters/Advanced tab pa emergency starts
Kako da upalim auto, ako mi crkne pumpa za benzin?
Collapse
X
-
Originally posted by Gruja View PostA mozes i da jednostavno skines dzek sa gasnog kompjutera i vratis. Time ga "resetujes" pa mozes opet par puta direktno na plin.
Comment
-
-
Neće biti problem, slobodno menjaj akumulator.
Comment
-
-
Pošto je u pitanju ac stag 4 ecu ja skinuo 6.0.0.37 verziju programa, sad sam video da postoje novije verzije programa za stag 4+
11.1.0.20 gde postoji opcija za odredjivanje broja paljenja direktno na gas, au starijoj verziji toga nema. Interesuje me da li se nova verzija
moze koristiti i za stag 4 ecu, po logici softvera koji ja koristim bi trebalo da moze. Još jednom se izvinjavamzbo pitanja , ja stvarno
volim da ucim nove stvari cak iako ihnikad necu primeniti u praksi. Ja se inace bavim tv tehnikom i softverom gde se stalno uci i napreduje
Comment
-
-
Skineš noviju verziju montiraš posebno na kompjuter da ti ostane i stara za svaki slučaj. Pokreneš novu verziju pa ako čip podržava krenuće da radi i nudiće ti apgrejd, ako ne, pisaće da koristiš stariju verziju.
Comment
-
-
Godišnje izbace par verzija pa se nakupi tokom godinaMi kad menjamo dizne ili isparivač iskoristimo priliku pa ubacimo novi softver.
Comment
-
-
Uspeo sam danas da upalim na plin ,zagrejan motor, ali jedva. Palo mi je na pamet da je neki drugi problem, svecice su presle 35000km
mozda one prave problem teskog paljenja direktno na plin. Na benzin pale normalno ali mozda za plin treba manje istrosene svecice
cini mi se da sam to negde citao
Comment
-
-
Svi što se tiče svećica ako nisu iridijum ili platina, proizvodjači seru pa se mažu oko te kilometraže... Najbolje da jednom u životu promeniš svećicu... Ja još nisam video koje su dobre posle te kilometraže. To što rade ne znači da su dobre.
Comment
-
Comment