Problemi sa plinskim uredjajem, Toyota corolla 1300 xl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Losmi183
    CBC Član
    • 29.04.2012
    • 10
    • Pancevo

Odg: Re: Odg: Problemi sa plinskim uredjajem, Toyota corolla 1300 xl

Evo ja da javim sta sam uradio. Otisao sam u ozbiljan servis, tamo su mi nasli polovnu bocu i MV, izgleda kao nova 2008 godiste, ima papire i kaze mi majstor da cu za nju mocI da dobijem atest do 2018 godine.

Ova stara toro je mnogo vise korodirala od dole sto se pokazalo tek kad je izvadjena i hvala bogu da sam se resio tog s**nja. Utikac sad vise ne pusta, dal od podmazivajna ne znam, ako bude trebalo menjacu i njega, za sada je ok.

E sad ovo napred majstor kaze da je ok. Ta divča od isparivaca sto Dora kaze je u stvari je u stvari italijanski Lo gas. To sam sad saznao od ovog posledjneg majstora, kaze da su to odlicni uredjaji i ispostavilo se da on ima bas licencu od te firme potpisanu od nekog italijanskog inzinjera. Zavrnuo je sraf koliko treba i sad je sve mnogo bolje. Veoma sam zadovoljan uslugom koju sam platio

Struju sauh i ostalo cu resavati u hodu nego me zanima ovo sto ste rekli za velicinu miksera i restrikciju na filteru za vazduh. Mislim da restrikcije nema,performanse na gas su dosta losije nego na benzin.
    Sta je ovde najbolje da se uradi? Da li je moguce prebacivajne sa miksera na diznu, koliko je to komplikovano/isplativo i da li je to bolje resenje za moj auto. Izvinjavam se unapred ako sam nesto lupio, meni po svemu ovde napisanom deluje kao najlogicnije resenje

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Odg: Problemi sa plinskim uredjajem, Toyota corolla 1300 xl

Ovako izgleda jedna boca izvadjena iz auta, megan sa plastičnim prtljažnikom. prava montaža i boca baš za to, šinasti nosači odgore i boca zašrafljena za njih tako da nije na dnu prtljažnika. Starost 8 godina.... Gledaš odgore med i mleko a ispod...

Lo-gas je čuvena italijanska firma (sarkazam) za koju je baš taj i išao na kurs i dobio autogram ingilira...
      Poslednji put kad sam išao na prezentaciju novog Lovato uredjaja dobio sam jedno 10 diploma za sve božije uredjaje a za dva sam iskreno prvi put čuo

Zanima me ako je renomirani servis i zadovoljan si sa onim što si platio, zašto mu ne daš da ti reši i ovaj ostatak problema i zašto ste podmazivali utakač kad nov košta 360 dinara sa sve čepom.

Da ne budem samo zloćko, mikser je uvek bolji od dizne.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Losmi183
        CBC Član
        • 29.04.2012
        • 10
        • Pancevo

Re: Odg: Problemi sa plinskim uredjajem, Toyota corolla 1300 xl

Au ta boca je bas katastrofa, gora je cak i od moje

Utikac mi je podmazivao neki od prethidnih majstora, sad trenutno kao ne pusta mada za te pare cu ga svakako zameniti da ne razmisljam.

A sto se tice ovog ostatka problema, majstoru je to napred manje vise ok, nastelovao je (zavrnuo) plin i sad bolje i pali, ne oseti se plin kad vergla..
        Pa reko da pitam na furum za savet da li da ostavljam tako ili je bolje raditi neku korekciju

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Odg: Problemi sa plinskim uredjajem, Toyota corolla 1300 xl

Ako troši normalno i ide normalno ne vidim što bi nešto menjao a "dosta lošije" performanse ako nije subjektivno mišljenje ukazuju da ipak ima problem što nas opet vraća na ozbiljan servis pa neka ti reši problem.
          Ne govorim u lošem smislu ali ne vredi da se objašnjavamo preko "telefona"
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X