Drugaru na puntu negde curi gas jer se oseca plin u garazi kad stoji auto, a kada ne sipa plin onda ne. Takodje potrosnja varira u zavisnosti koliko se vozi, znaci nije isto ako se vozi svaki dan i ako ga ne pali tri dana..onda predje manje km a pravi iste ture do posla i nazad.. Bili smo kod dva servisera, gde ja idem, gde znam da ljudi znaju svoj posao i kazu sve je u redu, proveravali unutra napred i nazad i kao nema sanse da pusta. Uredjaj je landirenzo, servisiran, atestiran, star oko 5god. Jel imao neko slican slucaj?
Negde curi gas
Collapse
X
-
Da li su majstori proverili elektroventil tecne faze, a u smislu da li dobro zatvara po gasenju auta, tj oduzimanuju kontakta. Skoro sam imao slican problem - ventil je zatvarao, ali ne skroz (zbog pojedenosti gumice na malom klipu), tako da je plin konstantno izlazio kada auto stoji.Long Live CBC!!!
-
-
Skini debelo crevo od isparivača pa ga stavi u vodu, ako pušta kroz isparivač u motor pokazaće. Inače ako se oseća gas (smrdi) negde pušta. Nek zavrne bocu dok motor radi pa ga ostavi tako da prenoći.
Comment
-
Comment