Negde curi gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • landi
    CBC Početnik
    • 24.10.2012
    • 2
    • Serbia

Negde curi gas

Drugaru na puntu negde curi gas jer se oseca plin u garazi kad stoji auto, a kada ne sipa plin onda ne. Takodje potrosnja varira u zavisnosti koliko se vozi, znaci nije isto ako se vozi svaki dan i ako ga ne pali tri dana..onda predje manje km a pravi iste ture do posla i nazad.. Bili smo kod dva servisera, gde ja idem, gde znam da ljudi znaju svoj posao i kazu sve je u redu, proveravali unutra napred i nazad i kao nema sanse da pusta. Uredjaj je landirenzo, servisiran, atestiran, star oko 5god. Jel imao neko slican slucaj?
  • banekg
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2010
    • 1274
    • Nis
    • Toyota Carina e 2.0

Da li su majstori proverili elektroventil tecne faze, a u smislu da li dobro zatvara po gasenju auta, tj oduzimanuju kontakta. Skoro sam imao slican problem - ventil je zatvarao, ali ne skroz (zbog pojedenosti gumice na malom klipu), tako da je plin konstantno izlazio kada auto stoji.
    Long Live CBC!!!

Comment

• landi
      CBC Početnik
      • 24.10.2012
      • 2
      • Serbia

Pitacu, hvala.
      Ako jos neko ima ideju..

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Skini debelo crevo od isparivača pa ga stavi u vodu, ako pušta kroz isparivač u motor pokazaće. Inače ako se oseća gas (smrdi) negde pušta. Nek zavrne bocu dok motor radi pa ga ostavi tako da prenoći.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dragan87
          CBC Početnik
          • 24.10.2012
          • 4
          • smederevo

probaj zatvori na boci ventil koji zatvara i otvara dovod za punjenje gasa desava se da zaglavi kuglica i ne zatvara do kraja

Comment

Working...
          X