Urađen servis isparivača, srednja membrana je bila oštećena, ostale ok, manja zaprljanost unutra, ipak oprano. Od majstora dovežen auto normalno, ali jutros odmah prebacuje na TNG, iako je podešen na 35C. E sad, s obzirom da moram da izlazim sa posla da bih kod majstora čekao u red, zarad par minuta na podešavanju softvera, poručen je kabal za Interface. Vredi za toliko, mada mi je žao izgubljenog vremena, i što do sada to nisam kupio.
Moram da kažem, kada sam ugradio TNG, majstor mi nije rekao da je uključen alarm za servis TNGa, pa sam obilazio mehaničare da mi kažu šta mi to pišti kada startujem kola. Mislim da se nešto ranije oglašava alarm, kao nekoliko sati ili km, pre zvaničnog termina. Odem ja na servis TNGa, i požalim se majstoru, a on mi kaže da je to od TNGa. BRUKA....
Moram da kažem, kada sam ugradio TNG, majstor mi nije rekao da je uključen alarm za servis TNGa, pa sam obilazio mehaničare da mi kažu šta mi to pišti kada startujem kola. Mislim da se nešto ranije oglašava alarm, kao nekoliko sati ili km, pre zvaničnog termina. Odem ja na servis TNGa, i požalim se majstoru, a on mi kaže da je to od TNGa. BRUKA....
Comment