Bojkot autogasa zbog cene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Bojkot autogasa zbog cene

Sad da se malo složimo kao što nikad nećemo i ne kupujemo mesec dana gas pa neka ga prodaju njihovom tati za to vreme...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Za ova poskupljenja sam ja kriv! Dok sam sipao za jednu crvenu, cene su išle dole. Čim sam dvaput napunio punu bocu, eto šta se dešava.

Mnogo se izvinjavam
    ex SAABotražitelj

Comment

• Paranoid
      CBC Senator XXL
      • 13.01.2009
      • 622
      • Beograd
      • Fiat 131 1300

U ponedeljak nosim karburator na sredjivanje ...za zimu da bude spreman ako krenu da divljaju sa cenom i onda ovo sto kaze Dora
      Last edited by Paranoid; 31.07.2014, 20:52.
      Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• sone2sone
        CBC Član
        • 16.09.2012
        • 62
        • Beograd
        • Yugo Ciao 1.1CW

Ehh, zeznuta je malo ta prica sa bojkotom. Sto vise budu bojkotovali oni kojima auto nije neophodan i oni koji jednostavno nemaju da plate, to ce oni vise podizati cenu onima koji moraju da voze. Barem do neke granice dokle je isplativo voziti na gas. Meni licno auto nije nesto narocito trebao u proteklih mesec dana tako da ih ja vec bojkotujem, od 1.jula nisam sipao. Jos mi ovih dana sleduje i zabrana na tri meseca...bas me zivo zanima koju cu cenu docekati na jesen.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Kad dnevna prodaja od par hiljada litara padne na par stotina ne postoji to povećanje cene koje to može nadoknaditi.
          Tri dana gubitka i u buli su...

https.autogas.rs

Comment

• Paranoid
            CBC Senator XXL
            • 13.01.2009
            • 622
            • Beograd
            • Fiat 131 1300

Mnogo je lakse sprovesti ovako nesto, kao vid protesta, nego na primer organizovati se zbog povecanja cene polisa. I upravo takva jedna uspesna akcija moze dati taj pocetni entuzijazam sto posle moze da se prelije na ostale stvari(polisa), a da ne govorimo o tome da onda svaki sledeci bojkot sipanja gasa ima da bude sve delotvorniji kad ljudi vide da ima vidljivih rezultata. Ja sam apsolutno za ovo. Samo da ne bude posle privodjenja zbog "sirenja panike"

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

ma kakvo privodjenje.

stvar je u tome da sa povecanjem kolicine medija , ne mozes vise nista ozbiljno da organizujes sa vecim brojem ucesnika.

da je 9 marta 1990 godine. postojala kablovska televizija i 100 programa a ne samo oko 5 tv kanala.ne bi se skupila onolika masa ljudi koja se informislala i navodila preko StudiaB uglavnom.
              ti mozes da pricas najvecu istinu na svetu na jednom TV kanalu. a 99 % ljudi gleda ostalih 70 TV programa.
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Plinadzija
                CBC Senator XXL
                • 29.07.2008
                • 1514
                • Paracin

Jel se ovo sad vodi kao off ili spamovanje teme? Tema je o cenama gasa a vi pricate o ministarstvu informisanja...
                UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Paranoid
                  CBC Senator XXL
                  • 13.01.2009
                  • 622
                  • Beograd
                  • Fiat 131 1300

ma kakvo privodjenje.
                  Pa radikali su na vlasti ako ne vidis

Secam se da je bilo pokusaja organizovanja bojkota, ali ne znam kako se to zavrsilo ni ko je pokrenuo inicijativu, ako neko ima neku informaciju neka ukratko napise. Mislim da je bio pokusaj bojkota odredjenog datuma.
                  Doro u pravu si al ajde prvo da dobijemo taj jedan dan. Mozemo da odredimo dan u nedelji npr sredu da se bojkotuje plin i verujem da posle dva tri meseca ili 6 moze da se dodje do neke "kriticne mase". Ide ciklicno i tako je lakse. Za pocetak neka to bude i tako da se sipa vise goriva u ponedeljak i utorak tako da se sreda zaobidje, al bitno da se razglasi da udje malo u narod da ta sreda bude obelezena kao dan za bojkot.
                  Bitna stvar je sto ovo nikog nista ne kosta osim da malo ukljuci mozak da u sredu ne ostane bez goriva. Treba misliti i na mesto okupljanja, na internetu, a ovaj forum moze da bude dobra polazna tacka za tako nesto.

Comment

• speedplus
                    RIP Bio nam je drug!
                    • 15.01.2007
                    • 2419
                    • LAZAREVAC

mislim da ne bi imalo efekta bojkotovati jedan dan,jer 99% ljudi ne sipa svaki dan.Trebalo bi bojkotovati nedelju ili dve,što mu u proseku dođe jedno do dva točenja gasa.Ali opet,morala bi da se dostigne kritična masa,mada na početku i ne mora
                    Vest bi mogli proširiti preko društvenih mreža,bez pozivanja na bojkot,da ne bi eventualno bili sankcionisani.Dovoljno je obavesti da bojkotujemo i obrazložiti zašto
                    Last edited by speedplus; 01.08.2014, 13:17.

Comment

• Paranoid
                      CBC Senator XXL
                      • 13.01.2009
                      • 622
                      • Beograd
                      • Fiat 131 1300

Za pocetak neka svako krene od sebe pa polako ! Vidi, neka to bude 5 dana mesecno i to je dva meseca godisnje !

Comment

• Paranoid
                        CBC Senator XXL
                        • 13.01.2009
                        • 622
                        • Beograd
                        • Fiat 131 1300

Znaju oni to dobro !

Mislim da tako dug bojkot nije realan odjednom. Vidi, ako sretnes komsiju danas i kazes ovako velika akcija se sprema, bojkotuje se sipanje gasa sredom ! pa ga pitas za nedelju dve opet mislim da ima vise sanse nego da kazes aj bojkot na 2 nedelje, ko gde koga ma ne moguce zajebi ??! Zeznuto je da neko ne sipa 2 nedelje a recimo radi i prelazi dosta i slicno. Mislim tema je otvorena ajde sad predlozi sugestije misljenja ! Posle kad se ljudi zainteresuju i vidi se neki rezultat ili bolje reci odjek onda moze da se prica o nekom vecem bojkotu.

Comment

• Hermes
                          CBC Senator XXL
                          • 14.02.2006
                          • 1306
                          • https://t.me/pump_upp
                          • bemve

Odredi se jedan dan, npr. sreda, kad ce da se bojkotuje auto gas. I razglasi se svuda, preko fejsbuka i ostalih stvari, pa ce uvek bar neko stvarno da ne sipa taj dan iako je hteo. Ako i neki dnevni list koji nije tipa Informer objavi tu vest, onda i vlastodrsci primete da se nesto desava, a novine onda od ``pouzdanog izvora`` sa kao neke pumpe dobiju info kako je prodaja tng drasticno pala, onda se toga dohvati i Alvirovic i eto...
                          Na cbc moze da se glasa koji dan da bojkotujemo, pa bar da probamo
                          https://t.me/pump_upp

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Dobar predlog...

Treba nam neka slika (flajer) da širimo dalje sa linkom za poziv. Malo pomalo u neko dogledno vreme možda napravimo neki pomak. Vreme je...

https.autogas.rs

Comment

• Paranoid
                              CBC Senator XXL
                              • 13.01.2009
                              • 622
                              • Beograd
                              • Fiat 131 1300

Pa eto ja sam mislio da je ta sreda najbezbolnija mozda za pocetak ? Ukoliko bi se malo zatalasalo onda dodamo i cetvrtak ? Mozda neko ima predlog i zasto neki dan ili dani u nedelji ne bi trebalo da budu bojkot dani iz nekog drustveno socijalnog razloga ?Glasanje u svakom slucaju ako mislite da treba.
                              Sta sve treba da sadrzi flajer? Neku slicicu, neki slogan, neko kratko objasnjenje i skroz dole link ka ovoj stranici predpostavljam ?

Comment

Working...
                              X