Petak,Subota,Nedelja,Ponedeljak su dani kad pumpe imaju najviše posla,pa samim tim se ne bi ni osetio bojkot
Bojkot autogasa zbog cene
Collapse
X
-
sve je problem. al ajd od necega da se krene.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by speedplus View PostPetak,Subota,Nedelja,Ponedeljak su dani kad pumpe imaju najviše posla,pa samim tim se ne bi ni osetio bojkot
Advokat kaže da se može naderati po nekom zakonu o remećenju tržišta do 15 godina pa ćemo time (zbog toga) odustati od orfganizovanja bojkota na ovom forumu ali će ova tema ostati za makar pljuckanje po cenama i motivima za stvarno besmisleno zidanje cena.
Comment
-
-
-
Organizator nadere ali ostali zato mogu da nesipaju ako im se baš neće
Comment
-
-
Eto ti ga sad !Hoces da kazes da je svaki vid organizovanja u te svrhe kaznjiv, ili samo da ne smemo da napravimo flajere, temu, sajt da se to kako da kazem "ozvanici"? Jer kako ce on da dokaze da je bas nase organizovanje dovelo do upravo tog nekog eventualnog smanjenja prometa ?Heavy horses ! Move the land under me ...
Comment
-
-
Otprilike tako, čovek me je upozorio da se može tretirati kao krivično delo izazivanja poremećaja tržišta ili tako nešto slično za šta je zaprećeno ćorkom do 15 godina
Za organizatora naravno
Comment
-
-
A u medjuvremenu na b92...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Provericu ali prvo sto cujem je da to vazi ako mi kao privredno drustvo direktno izvlacimo korist iz toga...sto ovde nije slucaj. Ali videcu da proverim to kako valja, a 15 godina je maksimalna kazna i to je ako udaris na drzavu
Znaci to je privredni prestup ...Last edited by Paranoid; 01.08.2014, 23:05.Heavy horses ! Move the land under me ...
Comment
-
-
Mlatite praznu slamu. Ljudi će sipati i da je 1000 dinara litar, a oni će i dalje povećavati cenu jer im se može. Nije ovo Grčka pa da im razbijemo kičmu govnji*im motkama, ovo je Srbija gde svi ćute, sede po kafićima i ispijaju piće, i sve svima odgovara, tako da možete da se slikate sa bojkotom.
Comment
-
Comment