pozdrav svim forumasima! nov sam na ovom forumu i javljam se povodom mog problema. naime imam ugradjen gas marke autogas italija i presao sam sa njim nekih 45000 km bez problema ali sada je doslo do otkazivanja jednog injektora pa mi auto radi na tri klipa. moje pitanje je sledece: da li moze da se uradi reparacija injektora sa klipcicem od valtek injektora ili mora da bude orginalni deo? moj gasni uredjaj podrzava sledece injektore: hana, matrix, valtek 30-4 i naravno power jet(autogas italija) ili da jednostavno kupim i zamenim ceo deo odnosno da kupum valtek injektore ( komplet)? ako neko ima savet ili neki predlog neka se oglasi. unapred zahvalan!
reparacija dizni
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
te PowerJet su ustvari Rail injektori.Praksa je pokazala,da kad propadne jedan klip,umesto zamene samo jednog,najbolje je zameniti sva četri.Međutim,ako si u finansijskoj prilici,poslušaj Zverka,nećeš se pokajati.Inače možeš u Rail gurnuti Valtek klipove,neće biti nikakvih problema
Comment
-
-
Dobro je da si rešio problem. Ljudi obično kasne sa rešavanjem takvog problema a onda već nastaje šteta...
Comment
-
-
Originally posted by Dora View PostLjudi obično kasne sa rešavanjem takvog problema a onda već nastaje šteta...
Comment
-
-
Ti su najbolji, svećice se ne menjaju dok auto radi...
Svećice se menjaju upravo iz ovog razloga, dobre slike i da ne pukne keramika što je još gore jer se elektroda možda istopi bez štete ali keramika neće a tvrdja je od metala, odere sve i na kraju zariba klip.
Tema kao rešena ide pod ključ a o svećicama može neka druga tema..
Comment
-
Comment