pozdrav svim forumasima! nov sam na ovom forumu i javljam se povodom mog problema. naime imam ugradjen gas marke autogas italija i presao sam sa njim nekih 45000 km bez problema ali sada je doslo do otkazivanja jednog injektora pa mi auto radi na tri klipa. moje pitanje je sledece: da li moze da se uradi reparacija injektora sa klipcicem od valtek injektora ili mora da bude orginalni deo? moj gasni uredjaj podrzava sledece injektore: hana, matrix, valtek 30-4 i naravno power jet(autogas italija) ili da jednostavno kupim i zamenim ceo deo odnosno da kupum valtek injektore ( komplet)? ako neko ima savet ili neki predlog neka se oglasi. unapred zahvalan!
reparacija dizni
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
te PowerJet su ustvari Rail injektori.Praksa je pokazala,da kad propadne jedan klip,umesto zamene samo jednog,najbolje je zameniti sva četri.Međutim,ako si u finansijskoj prilici,poslušaj Zverka,nećeš se pokajati.Inače možeš u Rail gurnuti Valtek klipove,neće biti nikakvih problema
Comment
-
-
Dobro je da si rešio problem. Ljudi obično kasne sa rešavanjem takvog problema a onda već nastaje šteta...
Comment
-
-
da se nadovežem na komentar sa jednim očiglednim primerom od jutros.Nema veze sa diznama,ali ima veze sa Balkanskim problemom neodržavanja vozila.U ovom slučaju je izostala redovna zamena svećica,sa ukupnim troškom od 2000rsd,a pričinjena je šteta od preko 350eu + naravno nove svećice.Originally posted by Dora View PostLjudi obično kasne sa rešavanjem takvog problema a onda već nastaje šteta...
Comment
-
-
Ti su najbolji, svećice se ne menjaju dok auto radi...
Svećice se menjaju upravo iz ovog razloga, dobre slike i da ne pukne keramika što je još gore jer se elektroda možda istopi bez štete ali keramika neće a tvrdja je od metala, odere sve i na kraju zariba klip.
Tema kao rešena ide pod ključ a o svećicama može neka druga tema..
Comment
-
Comment