Vozim pezo 206 1.4 benzin 55 kw 2003 god. ugradio sam plin "ac" pre 2 godine i preso sam 35000 km i sve je odlicno ja sam prezadovaojan,ali u zadnje vreme prakticno od letos pocelo je da zeza tj da secka da se gasi kada je hladan na plin ili kad prebacuje kad se auto malo zagreje sve je ok i lepo funkcionise,znaci samo kad je hladan auto i to ne uvek. bio sam kod majstore (majstor koji je ugradio plin i odrzava) i on mi kaze da mi je problem glavni kompijuter auta i da auto ima veliko ubrzgavanje tj kao da je turbas on kaze. i da moram da zamenim kompijuter od auta da bi resio problem. odem kod mehanicara on uradi dijagnostiku kompijuter nema ni jednu gresku niti bilo sta prijavjuje,gledali ubrzgavanje na benzin oko 4.2 mili/sek. odem ponovo kod plinadzije on kaze da mora da bude manje ubrzgavanje i da pr punom gasu nesme da ide preko 15 mil/sek a meni ide preko i da je to problem i zato auto trosi vise nego sto treba i secka kada se prebacuje.
vase iskustvo ili dali neko zna koliko treba da bude ubrzgavanje kod tog motora i do koliko sme da ide?
vase iskustvo ili dali neko zna koliko treba da bude ubrzgavanje kod tog motora i do koliko sme da ide?
Comment