Sad sedneš i plačeš ili uradiš kako sam ti predložio. Sve ostalo je domen magije.
Ne znam šta očekuješ od pomoći preko interneta ako ne slušaš ili ne možeš da uradiš šta treba.
Da ponovim, prvo utvrdiš da li stvarno ima ili nema pritiska u cevi od isparivača do dizne. Ako nemaš manometar onda bar odvrneš stegu pa vidiš da li ima gasa u njemu. Ako nema onda ideš od boce pa do napred, da li otvaraju ventili itd... Ako ima pritiska onda je crkao map senzor. Prosto...
ma necemo plakati.
sacekacemo da se pojavi neko sa vise strpljenja. opusteno.
danas startam auto i gle cuda. prebacio se na plin normalno.
morao sam to istestirati malo pa sam uz neku uzbrdicu nabio malo obrtaje izmedju 4000 i 5000 i nije se prebacivao na benzin.
e sad cu da par dana istestiram i ako ne bude pravio problem znaci da je kvar bio sto je filter bio prljav.
u svakom slucaju cu napisati kako se ponasa u slucaju da neko bude imao isti problem.
ma nisam. stvarno nisam majstor. nemam cime izmjeriti pritisak. a kad sam cistio filtere culo se da pisti plin dok sam odvrtao selne i sarafe.
oni ventili ili sta je vec kao releji su ok. na otporu oba oko 11oma. mozda je map senzor a mozda i isparivac. glupo mi da narucim map senzor a nisam siguran da je on.
nista, jos cu malo sacekati da vidim hoce li se ovde iko javiti. a ako ne, ostaje mi da podmazem opanke i ili u uzice ili u sarajevo. jbji ga.
мени то личи на запрљан испаривач,ја бих га очистио и заменио мембране или заменио испаривач,с обзиром да подлеже контроли (атест) урадио бих ово прво..
Comment