Hvala na informacijama!!!!Ici cu bas da vidim i probam!!!Kad su svi zadovoljni,sto ne bi bio i ja!!!!E jel znas kakvo je stanje na OMV Vidikovcu sto se tice gasa?!
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by jevticobavezno pročitati ovo.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=290865
zamislite samo šta vam prodaje pod "plinom".
Comment
-
-
Originally posted by zoranbgneznam dali rade non-stop, guzve nema obicno (kad sam ja bio) par automobila.
neprimaju platne kartice , samo kesh .Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
I treba još dole. Evo najavljuju novo pojeftinjenje goriva za dodatnih 5 dinara po litru. Još jednom ovako, i počeće da mi se vata paučina na čepu za plin {da, da, retko perem auto na ovoj hladnoći, mada onda neće ni pauci baš napolje, a? }
Comment
-
-
Jutros krenem za Novi Sad (iz Bgd). Sunce me ogrejalo po oblačnom danu kad sam tankao MB gas pumpi na novosadskom putu po 42,90 din. Mođutim, kad sam prošao lakat krivinu prema galenici, na Euro gas pumpi cena je 40,90
Samo nek ide dole...
Comment
-
-
Originally posted by tamburskiNA TAXI petrolu u Pancevu 40 okruglo
Ovde Eko i dalje drzi 47,00... Cim sidje benzin tih 5din.,pustam i ja pauke na cep za plin
.
Comment
-
-
Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti
„Knez petrol“ je juče saopštio da je u protekla tri meseca izložen stalnim pritiscima konkurenata da ne snižava cenu auto-gasa, ali je ova kompanija, i pored toga, 13. decembra dodatno oborila cenu sa 42,90 na 39,90 dinara za litar. Pritisci su kulminirali kada je firma „Eurogas“ iz Subotice poslala faks benzinskim pumpama širom Srbije, u kojem upozorava da je „Knez petrol“ „neodgovorno spustio“ cene tečnog naftnog gasa. „Eurogas“ je ocenio da je cena od 42,90 dinara za litar tog energenta na pumpi „Knez petrola“ za četiri do pet dinara niža od „dogovorene“ i „zvanične maloprodajne cene“, naveli su u „Knez petrolu“.
Comment
-
Comment