Pumpa Zmaj,da li je to Nis-ova pumpa gde toce i gas ili je neka pored ove NIS-ove, i zna li neko kolika je danas cena gasa na ovoj pumpi?
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
pa to je stvarnoOriginally posted by pipsi78m-24 Kovačica
30.10 din. Extra kvalitet
Danas na Impulsu 34.50(prvi put sipam tamo) mada je na većini mesta u gradu tako .Sipam u Užaru,Avia i danas Impuls nema neke razlike u kvalitetu bar za sada.
Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment
-
-
Nije NIS-ova. Abax auto gas. Isključiš se posle Nisovog Zmaja desno ka Novom Sadu i prvo skretanje desno. 34,5 din.Originally posted by nikolapanicPumpa Zmaj,da li je to Nis-ova pumpa gde toce i gas ili je neka pored ove NIS-ove, i zna li neko kolika je danas cena gasa na ovoj pumpi?
Comment
-
-
To je NIS-ova pumpa, bar sam ja o njoj pisao, ali iz pravca aerodroma, ova ka aerodromu nema plin.Originally posted by gilleNije NIS-ova. Abax auto gas. Isključiš se posle Nisovog Zmaja desno ka Novom Sadu i prvo skretanje desno. 34,5 din.Originally posted by nikolapanicPumpa Zmaj,da li je to Nis-ova pumpa gde toce i gas ili je neka pored ove NIS-ove, i zna li neko kolika je danas cena gasa na ovoj pumpi?
Comment
-
-
nebitno cija je pumpa ali plin nije nista bolji nego na OMV,procitao sam ovde da je plin znatno bolji tj. manja potrosnja a auto bolje ide i reko ajde da odem da proverim sipao 1000 din i nista tj. potrosnja je ista a i auto nije nista zivahniji.dal je los ili dobar ne znam jel oduvek sipam samo na omv ali je sigurno da nije nista bolji nego omvOriginally posted by VeljaTo je NIS-ova pumpa, bar sam ja o njoj pisao, ali iz pravca aerodroma, ova ka aerodromu nema plin.Originally posted by gilleNije NIS-ova. Abax auto gas. Isklju?iš se posle Nisovog Zmaja desno ka Novom Sadu i prvo skretanje desno. 34,5 din.Originally posted by nikolapanicPumpa Zmaj,da li je to Nis-ova pumpa gde toce i gas ili je neka pored ove NIS-ove, i zna li neko kolika je danas cena gasa na ovoj pumpi?Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !
Comment
-
Comment