Posto je gorivo skocilo zanima me da li je skocio i gas i kakve veze ima skok cena goriva sa gasom i zasto ga prati???? Cini mi se da ce u buducnosti ovo biti sve cesce pitanje!!!!
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
- Stuck
-
-
Negde je cena gasa skocila a negde(gde je bila previsoka) je pala.Mislim da to nema veze sa skokom cene benzina,bar ne direktno ali ko zna.Recimo:Na OMV Krnjaca je bila 37,80 a sada ne znam,mada je na Novom Bg-u na OMV-u 38,60.Na ELP-u na auto-putu je vec dugo 38,50.Na jednom mestu u unutrasnjosti je bio 42,00 pa 41,00 da bi u poslednje dve nedelje cena pala na 40,00.E sad,posto je cena benzina skocila pre 2-3 dana,treba sacekati kraj sledece nedelje pa videti kako ce se kretati cena gasa,mada mislim da trenutno nekih promena nece biti.Ko bude imao novosti,neka javi.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
-
-
Originally posted by SrdjanKod mene u Bajinoj Basti, na jedinoj pumpi u gradu plin kosta 42,90Zato se ja maximalno trudim da kad odem na put sipam na drugom mestu, cisto kao bojkot...
Comment
-
-
Da, da, inace to je jedan od radnika... Inace dobro si postupio sto si sipao jer je to jedina pumpa za gas u precniku vecem od 100km!!! Ja tamo sipam u auto sto mi je na taxiju jer mi se ne isplati da idem 40km do Uzica da bih sipao jeftiniji gas a u svim ostalim slucajevima sipam po Srbiji gde stignem. Pozdrav!Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanDa, da, inace to je jedan od radnika... Inace dobro si postupio sto si sipao jer je to jedina pumpa za gas u precniku vecem od 100km!!! Ja tamo sipam u auto sto mi je na taxiju jer mi se ne isplati da idem 40km do Uzica da bih sipao jeftiniji gas a u svim ostalim slucajevima sipam po Srbiji gde stignem. Pozdrav!
Sinoc sipam gas na gasari u Npvom Sadu i jutros cale isao do Panceva nesto i u povratku sipao i kada je dosao kuci pita me koliko si ti sinoc palacao ,ja reko 38.50 a on kaze ja jutros 41.50,lepo bogami ni ne fale se da ce poskupeti i to ni manje ni vise nego 3 dinara odmah.
Comment
-
-
Pumpa u Kuli, Naftagasova, prva pumpa posle mosta sa leve strane kad se dolazi iz Vrbasa. Cena: 42,64SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment