Originally posted by Blackeyed
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Avia pumpa, bivši Radun 36.60...
Comment
-
-
Ne znam, išao sam za BG ito mi je bilo usput da natočim, nisam ni znao cenu. Ide normalno, možda i manje troši ali je ostatak rezervoara potrošio sin tako da nemam pravu meru. Uglavno ništa loše nisam zaključio a malo podataka za dobru ocenu.
Comment
-
-
Hvala,posto cu malo da promenim pumpu jer ipak poceli su da klepaju,a pre su uvek bili umereni ako ne i malo jeftiniji od konkurencije.Originally posted by DoraNe znam, išao sam za BG ito mi je bilo usput da natočim, nisam ni znao cenu. Ide normalno, možda i manje troši ali je ostatak rezervoara potrošio sin tako da nemam pravu meru. Uglavno ništa loše nisam zaključio a malo podataka za dobru ocenu.
Comment
-
-
najzad da je cena pocela da pada ali da vidimo sta ce se desiti sada sa gasom kada bude skocila cena benzina
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Comment
-
-
Gas je odlicnog kvaliteta i uvek sipam kod njih. Do sada nisam imao problema sa njima tako da ih mogu preporuciti. A i uvek silaze prvi sa cenom u NS-u.Originally posted by DavorKakav je Lugonja posto nisam nikada sipao kod njega,jeli dobar gas,da li krade na sipanju?Originally posted by BlackeyedOd jutros na LUGONJA PETROL u NS je 36,40
)))))"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-

Comment