Originally posted by Davor
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
32.6 din. centar boban bg dunavska ulica! ali me je kvalitet odusevio!!!! auto ni da trzne ni da stucne a isti auto
i smanjio je potrosnju!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
presao nazalost samo 300 km! i sipao na ekspres gasu sledeci tank i odma se upalila cek lampica! kvalitet katastrofa!!!! zivo me zanima gde dora toci u ns-u i sta mu kazu musterije gde je po njima gas najbolji????Originally posted by ada32.6 din. centar boban bg dunavska ulica! ali me je kvalitet odusevio!!!! auto ni da trzne ni da stucne a isti auto
i smanjio je potrosnju!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
U zadnje vreme uspeo sam da smanjim potrosnju na Yugu na 10l kada ga ne kidam a kada se stisne onda ide na 14l bez problema.Sipam uvek kod Ekspes gasa u zoni,jer svi su mi isti(citaj muljare)u Novom Sadu,po litru su skuplji 4.5din u odnosu na Beograd.Originally posted by adapresao nazalost samo 300 km! i sipao na ekspres gasu sledeci tank i odma se upalila cek lampica! kvalitet katastrofa!!!! zivo me zanima gde dora toci u ns-u i sta mu kazu musterije gde je po njima gas najbolji????Originally posted by ada32.6 din. centar boban bg dunavska ulica! ali me je kvalitet odusevio!!!! auto ni da trzne ni da stucne a isti auto
i smanjio je potrosnju!!!!
Comment
-

Comment