Na pumpi Alex u Pukovcu prema Leskovcu cena je 32 din a kod mene u Prokuplju drze plin na 36.Nisam primetio nikakav losiji kvalitet plina na pumpi u Pukovcu.
32.6 din. centar boban bg dunavska ulica! ali me je kvalitet odusevio!!!! auto ni da trzne ni da stucne a isti auto i smanjio je potrosnju!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
32.6 din. centar boban bg dunavska ulica! ali me je kvalitet odusevio!!!! auto ni da trzne ni da stucne a isti auto i smanjio je potrosnju!!!!
presao nazalost samo 300 km! i sipao na ekspres gasu sledeci tank i odma se upalila cek lampica! kvalitet katastrofa!!!! zivo me zanima gde dora toci u ns-u i sta mu kazu musterije gde je po njima gas najbolji????
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
presao nazalost samo 300 km! i sipao na ekspres gasu sledeci tank i odma se upalila cek lampica! kvalitet katastrofa!!!! zivo me zanima gde dora toci u ns-u i sta mu kazu musterije gde je po njima gas najbolji????
U zadnje vreme uspeo sam da smanjim potrosnju na Yugu na 10l kada ga ne kidam a kada se stisne onda ide na 14l bez problema.Sipam uvek kod Ekspes gasa u zoni,jer svi su mi isti(citaj muljare)u Novom Sadu,po litru su skuplji 4.5din u odnosu na Beograd.
U Vršcu je 31 din/l na privatnoj pumpi prema Rumuniji i na OMV-u. Cena je pre nedelju dana pala sa 32 din/l. Kvalitet je Ok, mada mislim da mi se malo povećala potrošnja, nisam merio.
Comment