Inace po meni najbolji kvalitet gasa je na pumpi Mobil na ibarskoj magistrali, 30-tak km od BG... Vise puta sam kod njih sipao i najniza potrosnja mi je sa njihovim plinom... Da li je jos neko sipao kod njih i kakva su mu iskustva?
pretpostavljma da misliš na Barel Petrol (sa reklamom Mobil).
da više puta.
sasvim ok gorivo, ljubazni na blagajni, precizni i ta?ni.
WC ?ist, uredan, sa muzikom.
zadnji put uzeo i reklamu za restoran, i pregledaju?i koliko vidim cene su odli?ne za datu ponudu (nisam probao kvalitet hrane) kako hrane tako i pi?a.
upoznao sam jednom šefa (gazdu ?) i koliko vidim zna ?ovek šta želi /kvalitet / da napravi.
s moje strane, ?ista petica za uslugu.
ina?e, cena je tamo 42,90 dinara.
napisao sam u temi o potrošnji, da mi je sa njihovim gasom uspelo da potrošnju spustim na 14 litara, u više navrata merenja pun-pun.
u zadnje vreme dogadjalo mi se da je red na automatima pa sam ?ekao i do 5+ minuta.
To je to... Kod ostalih pumpi na koje svracam mi je prosecna potrosnja oko 10-11litara a kod njih ispod 10, nekoliko puta i ravno 9litara... I nije mi to jedanput bilo, vec vise puta, pa verujem da drze do kvaliteta...
ja sam jednom pitao za poreklo goriva, momak koji sipa nije znao da mi kaže.
pretpostavljam da mešavina koju uzimaju sadrži više procenata butana (i manje propana) što uti?e na povoljniju potrošnju.
kako god, meni je važnija usluga nego litar +- potrošnje.
U Zajecaru je bilo toliko i kada je svuda bilo jeftinije.
Na OMV-u kod skretanja za Lajkovac-Valjevo iz pravca Beograda(Ibarskom) plin je jeftiniji ali i ocajan. Auto slabije ide. Ni oni(OMV) nemaju istog dobavljaca izgleda.
U Zajecaru je bilo toliko i kada je svuda bilo jeftinije.
Ne razumem sta je time pisac hteo da kaze, kad to!!!
Mozda su kasnili koj dan 1-2 dana sa promenom cene ali uvek su se kretali na drzavnom proseku cena plina
Gas je bio skuplji na OMV-u u Zajecaru nego na ostalim OMV-ima pre ovih poskupljenja.
Takodje, na svakoj pumpi u Zajecaru cena je bila ista. Neke pumpe su pokusavale da spuste ali pod pretnjom(bukvalno) konkurencije nisu. Sada ta kaubojstina vise ne stoji.
Ja prolazim 50000 godisnje u proseku i to mahom po Balkanu pa imam prilike da vidim razlike.
a kako sam ja cuo od prijatelja u LE 38din doduse to je bilo pre desetak dana ali je ipak cena dosta niza cak mi se isplati da odem do LE da napunim bocu
Comment