danas sam menjao caletu bocu za plin,posto je bila stara lovatova iz 80.-e godine,i stavim 55L kao i moju,i kad je punio na 35-om litru izbaci i kaze pun,a meni pre neki dan nasuli 55.8,i ko je tu lud
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
ma to je sve (+-) 1-5L,zbog ugla,ali da sipa vise nego sto je boca,pa to je isti fazon kao i sa starim benzinskim pumpama,kad su obradjivali remenice da vrti brze brojcanik,ta stara lovatova boca,na kojoj pise 80L,ni u kom slucaju nije moglo da stane preko 75-78L,jer znam tu bocu koju sam ja rucno punio za vreme inflacije,iz kuhinjskih boca cetiri kuhinjske boce su stajale ali u cetvrtoj je uvek ostajalo nesto malo,sto se muckalo,ali na multi ventilu je bila slavinica za ispustanje vazduha da bi stalo vise plina,a ovi likovi na pumpama u tu istu bocu naspu 85L,kad ga je cale pitao dokle misli da sipa,a lik se uzmuva i odma iskljuci,pa kao to je tako sad kad je hladno,plin se skupi pa ga vise staneko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
nisu normalni,ma sta vise da nam naplate,jel im nije dosta,pa sve vise je automobila i sve se vise vozi a sve je skuplje gorivo,umesto da plindzijama pojeftine gorivo,pojeftine registraciju,a ono naplate i sto si ugradio plin,kroz atest koji je poskupeo,pa ujedno i registracija skuplja,pa ,malo naplate i godinu starostiko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by ljube-kuglama to je sve (+-) 1-5L,zbog ugla,ali da sipa vise nego sto je boca,pa to je isti fazon kao i sa starim benzinskim pumpama,kad su obradjivali remenice da vrti brze brojcanik,ta stara lovatova boca,na kojoj pise 80L,ni u kom slucaju nije moglo da stane preko 75-78L,jer znam tu bocu koju sam ja rucno punio za vreme inflacije,iz kuhinjskih boca cetiri kuhinjske boce su stajale ali u cetvrtoj je uvek ostajalo nesto malo,sto se muckalo,ali na multi ventilu je bila slavinica za ispustanje vazduha da bi stalo vise plina,a ovi likovi na pumpama u tu istu bocu naspu 85L,kad ga je cale pitao dokle misli da sipa,a lik se uzmuva i odma iskljuci,pa kao to je tako sad kad je hladno,plin se skupi pa ga vise stane
Comment
-
-
Posledice povecanja akcize na TNG sa 10 na 11,1 din/kg:
Lukoil: poskupljenje sa 48,90 na 49,50 din/lit http://www.lukoil.co.yu/main/static.asp?art_id=1495
Jugopetrol: poskupljenje sa 49,70 na 50,00 din/lit http://www.nis.yu/
OMV J. Gagarina: pojeftinjenje sa 50,60 na 49,50 din/lit
Comment
-
Comment