@ladislav
Odatle ti to da MOL ne valja?
Po meni su jedna od najozbiljnijih pumpi,i pumpa sa najkvalitetnijim gasom.
NIS je jedna prevarntska firma,kod kojih mi u bocu od 50l(staje42) oni sipaju 62 l. .
Na moje pitanje kako je toliko stalo,kazu,verovatno ti crko plovak,pa staje vise! Nisam imao snage da se raspravljam sa boodalama,pa zato ih lepo i fino obilazim u sirokom luku...(mada moram da prodjem pored njih kad idem na MOL )
Mozda se situacija razlikuje od pumpe do pumpe, sta znam. Eno u temi "Pumpe za izbegavanje i za pohvalu" postoji nekoliko komentara o MOL-u, konkretno za Kragujevac dva izrazito negativna i jedan izrazito pozitivan.
Mene je njihov plin debelo za*ebav'o (potrosnja otisla preko 10 van grada, auto se gusio, gasio i trzao), a stanje se normalizovalo onog momenta kad sam u skoro praznu bocu natocio nov plin na NIS-u.
I za NIS je slicna prica, konkretno najnovija NIS-ova pumpa u KG je odlicna, NIKAD mi u bocu od 60 l nije stalo vise od 46 l, potrosnja ispod 9, auto lepo ide...
...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Comment