...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Po BG-u je cena gasa uglavnom izmedju 51.8 i 52 din. Sto se tice kvaliteta, ja vise i ne primecujem neku razliku. Cini mi se da je svuda gas manje-vise isti.
Jel zna neko kad se menja odnos sastojaka LPG u vezi zimske i letnje smese? Jel sve pumpe to urade odjednom, po nekom nalogu, ili kako kome padne na pamet?
Pitam jer mi je potrosnja pala u zadnjih mesec dana prosecno za skoro 2 litra, sipam trenutno na NIS-ovim pumpama zbog bonova.
Pozdrav.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Ima onaj lik iz Sremske Mitrovice sto ima svoju pumpu, vec postovao na ovu ili neku slicnu temu o kvaliteti gasa. Inace uz ibarsku kod Ljiga je gas 48-49 dinara na vise pumpi.
Jel zna neko kad se menja odnos sastojaka LPG u vezi zimske i letnje smese? Jel sve pumpe to urade odjednom, po nekom nalogu, ili kako kome padne na pamet?
Pitam jer mi je potrosnja pala u zadnjih mesec dana prosecno za skoro 2 litra, sipam trenutno na NIS-ovim pumpama zbog bonova.
Pozdrav.
Slicna situacija i kod mene, potrosnja u zadnje vreme opala za skoro 3 litra, rezim voznje isti kao i ranije, mora da su popravili odnos smese. Inace, najcesce punim na pumpi Avia, kod plavog mosta i MBG u Zemunu.
Ne menja se, uvek je propan/butan 35/65
Po standardu ili zakonu, treba da je različita mešavina.
Po kom zakonu?
Jel ima neko na forumu ko radi na pumpi ili u nekoj rafineriji?
Comment