U poslednjih mesec dana sam par puta isao do Hrvatske auto putem i pumpa na ulasku u Srbiju par kilometara posle naplatne rampe ima cenu gasa od 44.5din .Pumpa se zove Optima.
"Euro petrol" (bivsa "Sunce") u J. Gagarina, preko puta TC "Enjub" u bloku 45, od pre par dana uvrstila je i auto-gas u svoju ponudu. Cena je 34,50 din/lit.
U Kikindi 36 rsd/l na svakoj pumpi, a imamo ih 4...
Mogla bi i kod nas da padne cena malo... Al tesko...
Ustvari, samo ce poskupeti, kad dignu ove akcize...
Drzava je u budzetskoj krizi...
Citat:
Vlada je usvojila i predlog da se akciza na benzin uveća za dva, a na dizel za četiri dinara. Uvećava se akciza i na tečni gas za dva dinara.
("Novosti") http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... lak%C5%A1e
Cudi me da se neko nije dosetio da digne akcizu na TNG za 14din posto je i ovako niza u odnosu na istu za benzin i dizel Drugar je juce bio do centralne Srbije i ono sto je zanimljivo je da je naisao na na bar 6 pumpi gde se gas toci za 33din/l. Beograd i okolina i dalje cena 36, a za koji dan onda mozemo da ocekujemo i povecanje ako se ova vest koju su prenele Novosti pokaze kao tacna...
"Euro petrol" (bivsa "Sunce") u J. Gagarina, preko puta TC "Enjub" u bloku 45, od pre par dana uvrstila je i auto-gas u svoju ponudu. Cena je 34,50 din/lit.
Proslu sredu sam sipao po 34,50... Danas i tamo 36,00
Comment