Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Plin ce i dalje da se isplati, ali ne toliko. Pumpadzije (radnici) predvidjaju ~45din/l i zadrzavanje na toj cifri.
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• nikolapanic
      CBC Senator XXL
      • 16.10.2005
      • 657
      • Petrovac

TurboGas na izlasku iz Kikinde-cena 38 dinara i gas nije toliko los.Potrosnja nesto preko 10 litara
      Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• Trivo
        CBC Senator
        • 02.06.2005
        • 202
        • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Sinoc isao za Novi Sad,sipao gas na novosadskom kod skretanja za galeniku po 39,50,pumpadzija rekao da ce danas vec biti 43 kao i na vecini ostalih pumpi.Gas im je izgleda katastrofa jer mi je trosio oko 11,12 L s prosjecnom brzinom od 80 km/h Inace mi uvijek trosi oko 8L.Mozda je i do auta vidjecu danas.
        Inace jutros pumpa kod skretanja u ugrinovacku sa novosadskog 43din/L.
        Definitivno sam odlucio da mjenjam postojecu bocu i ubacujem od 100L i sipam u Bijeljini gdje je 0,75KM.(oko 30 din.)
        VW 1200 1972god.
        VW Golf 1.3 1988god.
        FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• Saša
          CBC Senator
          • 05.11.2006
          • 277
          • NS

"Impuls", Novi Sad, danas 43 dinara...

Pre nepune dve nedelje je na istoj pumpi gas bio 31 dinar... Koja je ovo logika i matematika poskupljenja, stvarno ne znam...

Comment

• ekonomik
            CBC Senator XXL
            • 28.01.2007
            • 315
            • Železnik

Nova cena na NIS-ovim pumpama je 43 din.
            Ostaje da se vidi da li ce se ostali ponasati kartelski ili ce proraditi konkurencija.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by mladen40m
              Dakle danas opet neprijatno iznenadjen novom cenom auto gasa od 44 din. to je otprilike 50 posto u zadnjih mesec dana i stvarno nema smisla jer svako opravldanje je meni licemerno.jer ovu drzavu nista drugo ne zanima nego samo da uzme negde nesto i to sto vise.Ova drzava ne priznaje socijalu i ne bi ni volela da postoji .Koliko znam za bogate gradjane koji poseduju automobile sa velikom kubikazom (citaj Audi A8 MERC SLK i sl.)uveden je popust registraciju kada imaju auto gas instalaciju.NE MOGU DA SHVATIM NI NAS VECINU koja cuti i sve to gleda kao ovce u toru .Svima nama je poznata cinjenica da se svugde u svetu koriscenje auto gasa pozdravlja i olaksava, narocito u eri borbe za opstanak planete,samo se kod nas oni koji to cine kaznjavaju.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Ostaje nam samo da pravimo protest i blokiramo grad
                Power of dreams !!!

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Rasterali bi vas k'o macke s je*alista... brzinom munje i efikasnoscu poreske policije
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Saša
                    CBC Senator
                    • 05.11.2006
                    • 277
                    • NS

Samo treba beogradske taksiste nagovoriti na akciju, i to jedno nedelju dana pred zgradom vlade, pridružiti im se, blokirati celu okolinu (od železni?ke do Terazija), pa kad nas rasteraju, a mi sutra ponovo. I ne treba ceo dan, dovoljno je par sati u špicu. Pa da vidiš kako bi bilo rezultata...

Comment

• dr_mire
                      CBC Veteran
                      • 10.01.2007
                      • 104
                      • Beograd, Banovo BrDo

Na auto putu Niš Beograd 43-44 din

Crna zemljo Srbijo!
                      ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• jovancha
                        CBC Član
                        • 13.09.2006
                        • 80
                        • bgd

Oni smradovi sa B92 nece da mi objave nijedan komentar,
                        pogotovu ne onaj gde stavim link ka cannonballu.
                        Jebote stavili su u vesti da je danas poskupeo plin zbog uvodjenja
                        akcize od 6 dinara po LITRU

**** se privatnicima, nema novinara koji bi pozvao
                        onog atanackovica koji kaze da su oni predlozili 4 dinara povecanje,
                        iako ce imati gubitak od 25%, koga bre prave ******ma,
                        pa je l 6 po litru ili po kilu ????
                        Elem, gde je taj novinar da pozove nekog od njih i da kaze,
                        OK, marza slazem se, nego, zasto ste ga prodavali za 29 do pre nedelju
                        dana, a sad po 39 pre akcize, majku vam ***** lopovsku ?

******, vozikao sam se ko lud na plin, isao svaki vikend na zlatibor,
                        novi sad, ***** palac, ad cu morati da skresem, jer 50% vise placam,
                        tako da drzava od mene ce dobijati isto,
                        a sledeci auto ZA INAT govnarima ce biti dizel, pa nek se **** svi kojima
                        smeta dizel.
                        Pricam danas sa komsijom iz prizemlja,
                        on se vec uplasio, kao ima da mu smeta dim ako nas par tu uzme dizele.

Ja mu reko, boli me ***** bas, idi zali se kod atanackovica
                        i kod ovih sto su poskupeli plin

Ovo je drzava koja ne brine za svoje gradjane,
                        i koju treba ****** gde god mozes.
                        Sto bih ja brinuo o ekologiji, kad oni ne brinu,
                        od sad bacam djubre pored kontejnera za inat.
                        Ko mi prisere nesto, reci cu mu nek ide da se zali ministru ekologije,
                        i ostalim lopovima

Jebi ga moderatori, bas sam *******, ako neko hoce nek brise post,
                        ali bar ostavite malo da narod procita

Pozdrav

EDIT by Eon

Comment

• ekonomik
                          CBC Senator XXL
                          • 28.01.2007
                          • 315
                          • Železnik

Zasto brisati...
                          Mislim da je jovancha reagovao sasvim pristojno i krajnje odmereno s obzirom na situaciju...Cenim da ovako razmislja velika vecina nas, korisnika auto-gasa... Za mesec dana sa 30 na 43 dinara, mnogo je... Od jovanche mnogo je bezobraznija drzava koja zeli u bliskoj buducnosti cenu auto-gasa da dovede na 50 din. Dakle, jovancha,

Comment

• MOSLER
                            CBC Senator XXL
                            • 27.05.2005
                            • 1064
                            • Niš

Sinoc u Nisu na OMV-u 38 dinara,na privatnim pumpama BPT i NIS-ovim pumpama 43 dinara za litar

Comment

• dr_mire
                              CBC Veteran
                              • 10.01.2007
                              • 104
                              • Beograd, Banovo BrDo

Jovancha SVAKA ?AST!!!!!!
                              ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

juce secerana cukarica 44, jutros vidim OMV cukarica se malo uspavao (jos uvek 39.5) i nalijem ga koliko je moglo da stane. nije mi bilo o glavu da sipam, ali ustedeti 4.5 dinara po litri nije malo.

filozofija drzave ja ta da mogu samo da shvatim da nas vide da smo svi mentalno zaostali i da ce nam imati smisla njihova objasnjenja.

dizel je stvarno buducnost, kako vidim.

svi koji me znaju sad mi se smeju u lice eto ti tvoj gas i tako dalje, ko da ja profesionalno zavisim od cene gasa. u pitanju je samo prilika da se covek sa normalnim primanjima vozi a da ne odvaja detetu od usta za gorivo. sad se to sve vise dovodi u pitanje.

mi smo SVI dovoljno dali drzavi, i to uvek kada je trebalo. da okrenem Kenedija: ne treba da se pitamo sta mi mozemo da ucinimo za drzavu vec sta drzava mora da ucini za nas.

korumpirana goveda.

sto je najvece zlo od svega, ovo je tek pocetak.
                                .

Comment

Working...
                                X