slazem se da je 180 evra malo ,da bi bilo sve orginal od opreme , plus i nesto da se zaradi
ali se neslazem sa ovim:
@IvanT " Samo kada bude otisao u SUP Ljermontova, da uzme uput za atest, mora da ima racun od ugradnje na licno ime sa podacima od vozila i uredjaja. Ko ce to da mu izda?"
treba drzava da odluci,da izdaje licence ili da vrsi atest..ovo ovako je bezveze skroz )
Nije malo da se zaradi... Oprema oko 70-80 evra plus boca oko 40 evra. Priučena radna snaga koja to štanca za maksimum sat vremena. 5 komada na dan minimum i da vidiš posao
4 čoveka mašala plata 250 evra (1000 ukupno), struja, voda grejanje kifle, sokići.... 300 evra ukupno 1300 evra.
Na dan 250 evra zarade puta 20 dana....
je ovaj dora reklamira narandžića to je ono platiš 5 a skineš 3
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Cak i to treba znati raditi.
Covek je znao da iskoristi pravi trenutak i napravi lovu. Kada se vise ne bude bavio ovim poslom, preci ce na neki drugi i tako u krug.
Verovatno i kod njega postoje oni koji su zadovoljni, kao i oni koji nisu. Da su svi nezadovoljni uradjenim poslom ili makar velika vecina, on bi poodavno presao na nesto drugo.
Ko zna kako treba da bude odradjena jedna ugradnja, moze da ga kudi. Oni koji neznaju, a auto im funkcionise kako treba, mogu da ga hvale.
U medjuvremenu covek "pravi" pare i to radi najbolje sto zna.
Eto da se pohvalim, meni je plin u jugica ugradio caletovog prijatelja prijatelj. Usput je radio i limariju Sad, ako nekako saznam njegov novi broj telefona ili adresu, ja cu biti na prvoj stranici dnevnika, a on na pretposlednjoj.
Ta cena ti varira od uredjaja koji ugradjujes.Sta se desava?
Pitas majstora da ti ugradi lovato.Moze.A kad ti zavrsi uradnju od lovata dobijes samo isparivac.Multiventil neki emegas razlika 20 e zajedno sa punjacem ,prekidac neke nepoznate marke(sklapa ga Zikin Pera),Plinski i benzinski ventil nema veze sa lovatom i sve u svemu dodjes do neke razlike od oko 40e.A jos ako umesto lovata dobijes neki jeftiniji uredjaj tipa Voltran,Aldesa i slicno eto ti cene od nekih 180e sa prilicnom zaradom za onog ko ti ugradjuje uredjaj.Ovo pisem za vakumske sisteme.Ako dobijes ceo lovato nemoguce je da ti neko to uradi za 180 e.
A za ovaj cenovnik koji je okacen ,Suboticki eurogas je jeftiniji ,ovaj je neka druga-treca ruka.
U Subotici ta ugradnja za tvoj auto kosta oko 230 eura!!! Kad kazem oko mislim na VRSTU boce koju zelis da stavis! U sustini to je to...RASIC zna posaojebo 20 eura,treba neko da plati i kiriju u BG ,tamo je to preskupo
I meni je bilo sve OK na prvom autu pre jedno 5 godina , a ugradjeno u losem servisu i stap kanap sistemom.Zato i danas ta Corola sa motorom 1.3 i 75ks trosi isto plina kao i Honda 1.6 sa 122ks i to po Beogradu sa mnogo maltretiranja.A to sto neki kazu da nemaju problema je zato sto ili imaju srece pa im se poklopilo da radi solidno, ili nisu ni svesni da isti auto moze da ide bolje i trosi manje.
Samo da znas da nisi naisao na kult obozavaoca Ivana i Dore, nego se ovde na prvom mestu postuju kvalitetan rad sa originalnim delovima i znanje pomenutih majstora.
p.s. Idi u bilo koji servis za koji si siguran da ispunjava ove zahteve,a ja za sada znam samo ova dva
Samo da znas da nisi naisao na kult obozavaoca Ivana i Dore, nego se ovde na prvom mestu postuju kvalitetan rad sa originalnim delovima i znanje pomenutih majstora.
p.s. Idi u bilo koji servis za koji si siguran da ispunjava ove zahteve,a ja za sada znam samo ova dva
Ajde breee sta pricas,ima jos postenih ljudi u ovoj SRBIJI ako ne mislis da je SRBIJA- BG,odvratan ti je odgovor!! Samo u SU imas nekoliko servisa koji sasvim KOREKTNO i KVALITETNO rade svoj posao!
Ajde breee sta pricas,ima jos postenih ljudi u ovoj SRBIJI ako ne mislis da je SRBIJA- BG,odvratan ti je odgovor!! Samo u SU imas nekoliko servisa koji sasvim KOREKTNO i KVALITETNO rade svoj posao!
Lepo je chovek napisao, ne znam zashto se dizhe frka? A s'obzirom da nam je kreator teme fino bacio kosku na prazan zheludac, preporuchujem da se suzdrzhimo od neke zhustre rasprave, hebo gas - vazhno je drugarstvo, 'ajmo na roshtilj (ko nije bio - ne zna kako ga spremam).
Comment