Nije vestacka nestasica, stvarno ima problema sa nabavkom i to ne samo u Srbiji.
Pa znas kako, sumnjivo mi je to da gasa nema bash svaki put kad treba da skoci cena za vishe od 5din/L...to mi jako lici na ono sto NIS radi. Al dobro, da li se zna barem "gdje ba zapelo?"
Ja juče pitao onog pumpadžiju na Gile-gas pumpi kod buvljaka. Kaže da imaju problema sa nabavkom, razlog, kako on kaže: Renovira se rafinerijski pogon za preradu ili već šta. Znači ako je on slagao mene i ja sam vas.
Kasnije sam tankirao na Zmaju po 42din/lit. Ej bre, bio 32din do pre 15-ak dana, stalno sam točio na Kryogas-u u blokovima.. $%##$cu im lopovsku
Zato što vaša država garantuje te cene još neko vreme (ne znam tačno do koje godine), i zato što imate proizvodnju plina koj je dovoljna a mislim i da nadmašuje vaše potrebe.
Ovde je od naftnih derivata jedino plin van kontrole za uvoz i cenu pa je država dozvolila da drugi umesto nje uzima kolko hoće.
Svake godine u ovo doba se vrši neki "remont" pa kao nema plina desetak dana i onda se odjednom volšebno izremontuje ali po većoj ceni jer je navodno ovaj sad iz uvoza pa je zato skuplji.
Ne znam samo kako do neki dan pre nije bio skuplji jer se svi kunu na pumpama da je iz uvoza, to jest kvalitetan.
Samo ih posmatram, to kuka, to rida, guši se od jecaja, poplave bez vazduha, dobiju tikove, ranu na ruci kad ture u džep i tako to...
U NS je odavno 40 i niko ništa
Samo ih posmatram, to kuka, to rida, guši se od jecaja, poplave bez vazduha, dobiju tikove, ranu na ruci kad ture u džep i tako to...
U NS je odavno 40 i niko ništa
nije dosta sto je vise od duplo jevtinije od benzina, kad bi moglo dzabe , u cg je 60centi pa se niko nebuni kod nas je jos dobro
Comment