Uradnja auto gasa u Nisu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Hermes
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 1306
    • https://t.me/pump_upp
    • bemve

Nemoj u Zastavin servis, ne znam iz prve ruke, ali verujem da ugradjuju plin onako kako i popravljaju automobile....
    https://t.me/pump_upp

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Neznam gde da uradis u Nisu, ali kod Sikija u Durlanu, kod mosta, nemoj ni u ludilu....imam losa iskustva s njim (Opel Omega), a imaju i drugi.

Ovaj na trosarini, preko puta ekonomske skole, odmah do Opel Servisa mi deluije normalnije, cisto iz razgovora s njim...kako radi, nemam pojma, ali sam cuo da je korektan.

Comment

Sta je razlika izmedju Lovato "obican" uredjaj za plin i Landirenzo poluautomatskog uredjaja za plin - teorija majstora je da je ovaj drugi bolji, ali ako ja hocu Lovato moze i Lovato, mada je po njemu Landirenzo noviji i samim tim bolji

U Zastavinom servisu kupujem uredjaj za plin Landirenzo po ceni od oko 17000 i nesto i dobijam original kutiju i garanciju tako da poreklo i mucka sa delovima nije moguca, dok kod majstora u garazi on to ugradjuje na rec, pa ako kaze da je sve Lovato onda ja verujam da je Lovato.

Ponudio mi i jedan majstor sa bul.12.februar kod OMV pumpe ugradnju za 210E (Lovato), ali samo placanje u kesu. Kod njega je sva na rec pa tako i kvalitet i garancija (necu odmah da sumnjam mozda covek i dobro radi). U Zastavi pak moze placanje i virmanski i oni ce zavrsiti atest.

Comment

• djurdjija
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2006
          • 365
          • Prokuplje

Lovato se poznaje po kvalitetu izrade,uglavnom svi stave lovato isparivac,uz njega ti ide i njegova "licna karta"podaci o uredjaju serijski broj itd.Medjutim može da se desi da ti uvale benzinski i plinski ventil koji nije lovato,a narocito vole da stave sondu emegas.Znaci obrati pažnju da dobijes ono sta si platio.A mislim da je razlika izmedju landirenza i lovata u korist lovata.Lakse se steluje,što tebe savršeno ne treba da interesuje,lakse ujutru palis direktno na plin sa lovatom.Za potrošnju ne znam,pre neki dan stavio sam landirenzo jednom drugu pa da istutnji jednu-dve boce pa cu videti utiske o landirenzu.Uglavnom majstori ne bi trebalo da imaju problema sa zastavom ili jugićem znaci jedino pazi na kvalitet delova.A slike delova imas na lovatovom sajtu .www lovatogas.com pa onda ides na our products pa iz padajuceg menija izaberes lpg minikits pa onda imas oznaku cod.705105k lpg mini kit vakuum.

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Da li neko od mojih sugradjana zna ko u Nishu moze da mi nasteluje plin pomocu nekog aparata(ne znam kako se zove ali cuo sam da postoji), u svakom slucaju samo da nije stelovanje "na uvo"
            Originally posted by Sheta_Junior
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• djurdjija
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2006
              • 365
              • Prokuplje

To stelovanje imas kod spominjanog Sikija.Verovatno ima jos njih taj gas-analizator.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ne bih nešto da dodam ili oduzmem ali Pera je ugradio najmanje 10.000 automobila i nije nikad štelbao na gas analaziatoru, bar ne koliko ja znam, jedino ako se u poslednje vreme nešto promenilo. Što će reći....
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• djurdjija
                  CBC Senator XXL
                  • 07.02.2006
                  • 365
                  • Prokuplje

Pa da Pera i hoce da steluje aute na gas analizatoru, nece moci ove noci ,jer kod nas 95%auta ima procepane auspuhe ,ali reklama je reklama.
                  Koliko njih je stelovalo plin na analizatoru pa su posle dolazili kod majstora da im steluje na uvce.

Comment

• galileo5
                    CBC Veteran
                    • 31.03.2005
                    • 131
                    • Leskovac, South Serbi

Re: Uradnja auto gasa u Nisu

Originally posted by drakos3
                    Gde u Nisu mogu kvalitetno da ugradim plin u auto?
                    Nemoj me pogresno razumeti, ali odi do Masinskog fakulteta (utorak i petak od 8:00 do 14:00) i pitaj isto pitanje i dobices koliko toliko ispravan odgovor, ali im napomeni sve detalje koje si vec cuo o serviserima u Nisu.
                    Znam uglavnom sve servisere u Nisu i sa njima stvarno jako dobro saradjujem i dosta druzim, ali i oni sami znaju sta mislim o njihovom nivou kvaliteta, nije da ne znaju, vec ih mrzi da sve odrade po PS-u, bitnije im je da danas urade 5 lose nego 3 dobre ugradnje, nisu svi isti ali ... to im je neki prosek.

Comment

• zeljan
                      CBC Član
                      • 02.06.2005
                      • 64
                      • palic

sto se tice analizatora za gas , to sto ga neko nema, ne znaci da mu je uvo bolje od aparata
                      potpis nije po pravilima foruma

Comment

• djurdjija
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2006
                        • 365
                        • Prokuplje

Da Sikijev servis je metangas.

Comment

Working...
                        X