Pozdrav ljudi.Ovih dana sam bio u velikoj guzvi.Gas mi otkazao.Imam ladu 1300 karavan 90 god. isparivac longas.Lada na benzinu radila dobro na gasu se gusila.Boca toro ako se ne gresim u nazivu.Merac rezerve pokazivao da goriva(mislim plina) jos ima iznad crvenog.Medjutim kad prebacim na plin gasi se.Posle mog malog stelovanja (cackanja) ona dva ventila koja su na cevima koje vode u karburator ,ne mogu da vise ni da upalim na plin 
I sad resim ja kod majstora al ajd prvo da sipam plin i benyin.(lada stajala tri meseca zbog kvara).Tek onda iznenadjenje
lin proradio ,a sad na benzin neradi ???
I odem ti ja kod majstora.Kad ono kompjutersko stelovanje gasa 10 eura
i ciscenje i zamena filtera 10 evra ,zar nije to previse para?U sustini posao od 20-tak minuta!
Eh nisam imao vremena da vise cackam sam a i ova politika da se mora cekati na autorizaciju za forum me shebala.
Covek mi samo malo diznu privrnuo il odvrnuo i filte zamenio.E vala me vise nece videti.Majstor je u jednom selu pored Sombora,blizu granice.
I posle svega opet mi nesto ne vuce dobro.Nema snage.Da pokusam malo da odvrnem one dve slavine?
Pozdrav i hvala.
PS dugo sam citao poruke a i koristio search.

I sad resim ja kod majstora al ajd prvo da sipam plin i benyin.(lada stajala tri meseca zbog kvara).Tek onda iznenadjenje

I odem ti ja kod majstora.Kad ono kompjutersko stelovanje gasa 10 eura
i ciscenje i zamena filtera 10 evra ,zar nije to previse para?U sustini posao od 20-tak minuta!
Eh nisam imao vremena da vise cackam sam a i ova politika da se mora cekati na autorizaciju za forum me shebala.

Covek mi samo malo diznu privrnuo il odvrnuo i filte zamenio.E vala me vise nece videti.Majstor je u jednom selu pored Sombora,blizu granice.
I posle svega opet mi nesto ne vuce dobro.Nema snage.Da pokusam malo da odvrnem one dve slavine?
Pozdrav i hvala.
PS dugo sam citao poruke a i koristio search.
Comment