cena stelovanja ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cena stelovanja ?

Pozdrav ljudi.Ovih dana sam bio u velikoj guzvi.Gas mi otkazao.Imam ladu 1300 karavan 90 god. isparivac longas.Lada na benzinu radila dobro na gasu se gusila.Boca toro ako se ne gresim u nazivu.Merac rezerve pokazivao da goriva(mislim plina) jos ima iznad crvenog.Medjutim kad prebacim na plin gasi se.Posle mog malog stelovanja (cackanja) ona dva ventila koja su na cevima koje vode u karburator ,ne mogu da vise ni da upalim na plin
    I sad resim ja kod majstora al ajd prvo da sipam plin i benyin.(lada stajala tri meseca zbog kvara).Tek onda iznenadjenje lin proradio ,a sad na benzin neradi ???
    I odem ti ja kod majstora.Kad ono kompjutersko stelovanje gasa 10 eura
    i ciscenje i zamena filtera 10 evra ,zar nije to previse para?U sustini posao od 20-tak minuta!
    Eh nisam imao vremena da vise cackam sam a i ova politika da se mora cekati na autorizaciju za forum me shebala.
    Covek mi samo malo diznu privrnuo il odvrnuo i filte zamenio.E vala me vise nece videti.Majstor je u jednom selu pored Sombora,blizu granice.
    I posle svega opet mi nesto ne vuce dobro.Nema snage.Da pokusam malo da odvrnem one dve slavine?

Pozdrav i hvala.
    PS dugo sam citao poruke a i koristio search.
  • ABARTH
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2006
    • 364
    • Vršac,Banat,Vojvodin
    • SKALA 65

Re: cena stelovanja ?

Originally posted by Grunf
    Posle mog malog stelovanja (cackanja) ona dva ventila koja su na cevima koje vode u karburator ,ne mogu da vise ni da upalim na plin
    I
    Da pokusam malo da odvrnem one dve slavine?
    Bolje nemoj ti nista da pokusavas,promeni ti majstora

Comment

• Fabia & Avensis
      CBC Senator
      • 25.05.2006
      • 215
      • Podgorica - MNE!

Pa za koji Q ne idete svi kod Ivana ili kod Dore?
      DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
      DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• dranix
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 3079
        • Antwerpen/Belgium
        • Saab 9-3

Tu su jos i Zeljan u Subotici, pa Abarth u Vrscu...
        Sto se cena tice mozes i sam da podesis ako si siguran da znas sta radis i (ili) ako imas cime u zavisnosti od instalacije. Isto vazi i za filter tecne faze gasa. Treba ga i naci gde ima da se kupi. Mozda je to u Srbiji lakse. Ovde nema bas svuda (retko gde uopste i ima) da se kupi a i cena je preko 8 eura za set. Ne vredi mozda vise od dva ali je cena, cena.
        Sto nisi unapred pitao koliko sta kosta. Mogao si da odustanes ako ti je bilo skupo.
        Znas onaj vic sa pijace kad je zena pitala prodavca posto je sharan a posto karash? Kaze prodavac: "Sharan je 20 dininara a karam dzabe."

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Sharan je u Srbiji poodavno poskupeo, a ovo drugo i dalje radimo dzabe.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• djurdjija
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2006
            • 365
            • Prokuplje

Odem ja kod coveka koji mi je prodao fiskalnu kasu da mi uradi tehnicki pregled koji se radi na godinu dana.Zaboravio da mi uradi isti iako sam kasu kupio kod njega pre nekih 6-7 meseci.uze kasu prevrnu je na ledja pogleda je levo desno ciglo minut dva udari stambilj da je u redu i uze mi 1550 din.
            Posao od dva minuta.
            Pa mora i taj majstor koji ti je odradio taj poso da zivi od necega.Odrao te za stelovanje naplatio ti je jedno 300 kinti vise a zamena filtera ti je tu negde.

A da si sam znao da to uradis ne bi isao kod njega.Naucimo se da postujemo i svoj i tudj rad.

Comment

Pa ,hvala ni na cemu.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Taj isparivač je djubre i neće nikad raditi kako treba na tom autu, to sam napisao već milion puta. Probaj malo da odvrneš te šrafove ali ćeš onda poremetiti ler, ako ler probaš da našteluješ kako treba lako možeš posle da ne upališ auto jer će se sve poremetiti a ti nećeš znati kako da pravilno posle podesiš- Marker pa obeleži da znaš bar kako je bilo...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zeljan
                  CBC Član
                  • 02.06.2005
                  • 64
                  • palic

U Somboru comp.stelovanje u amk Magnetu kosta 450dinci,ovo u evrima mora da je bilo u bezdanu ,covek poznat za los rad i velike makaze
                  potpis nije po pravilima foruma

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Eto, a toliki Cannon pred nosom i ne pitas nikog ni sta ni kako, ni posto....
                    Desava se....
                    A bas ti se zurilo s tim stelovanjem ?
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Nema velike cene ako ej dobro napravljeno, nema male cene ako je loše napravljeno. Mislite o tome...

Da li je trivijalno zameniti filter i koliko to košta odredjuje onaj ko radi, mušterija ili majstor
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                      X