Ko u Beogradu ima interfejs za gasni kompjuter OSCAR EUROPIANGAS? Želeo bih da mi neko više kaže o tom kompu ili uputi na neki sajt. Ja sam našao samo jedan i tu ne piše ni ko je proizvodjač ni koji treba interfejs već samo sa kojim uredjajima je kompatibilan. Pozdrav!
OSCAR
Collapse
X
-
Bricku jedan, pojasni ovo što si napisao?
Comment
-
-
-
Dok Brick ne objasni, treba ti interface za taj softver što si nabavio. Ne možeš povezati direktno ECU od plina i svoj komjuter.
Probaj na gugletu da nadješ šemu interfejsa. Univerzalni su a ima i ovde negde šema na forumu pa potraži. Od interfejsa do gasnog ECU-a ti treba kabel koji ima 4 žice. Raspored žica zavisi od plinskog ECU-a.
Comment
-
-
Evo sajta pa pogledajte http://www.europegas.pl/?lang=en&content=support. Daju softver za XP Win. Ja sam softver instalirao u mom kucnom kompu i prazi mi povezivanje sa gasnim kompjuterom. Inače uz njega ima help za kalibraciju i gotovo svi detalji. Gde se moze nabaviti interfejs? da li bi on po pravilu trebao da ide uz svaki komplet gasnog kompa? Pozdrav!Originally posted by DoraDok Brick ne objasni, treba ti interface za taj softver što si nabavio. Ne možeš povezati direktno ECU od plina i svoj komjuter.
Probaj na gugletu da nadješ šemu interfejsa. Univerzalni su a ima i ovde negde šema na forumu pa potraži. Od interfejsa do gasnog ECU-a ti treba kabel koji ima 4 žice. Raspored žica zavisi od plinskog ECU-a.
Comment
-
-
Vujo, po pitanjima koja postavljaš, batali, otidji do nekog servisa koji to radi i ima interfejse, ponesi softver ali i ne treba jer se može skinuti.
To je familija stag, lescho i taj oscar pa pogledaj opet na gugletu Union Karić pa pozovi, pomoći će ti verovatno.
Comment
-
-
Uspeo sam!!!! Kablovi adapter RS232 na USB zenski su me koštali 1500.Originally posted by DoraVujo, po pitanjima koja postavljaš, batali, otidji do nekog servisa koji to radi i ima interfejse, ponesi softver ali i ne treba jer se može skinuti.
To je familija stag, lescho i taj oscar pa pogledaj opet na gugletu Union Karić pa pozovi, pomoći će ti verovatno.
Izvršio sam autokalibraciju i nema više ''check engina''. Pozdrav svima naročito Alea!!!!
Comment
-
Comment