Ko u Beogradu ima interfejs za gasni kompjuter OSCAR EUROPIANGAS? Želeo bih da mi neko više kaže o tom kompu ili uputi na neki sajt. Ja sam našao samo jedan i tu ne piše ni ko je proizvodjač ni koji treba interfejs već samo sa kojim uredjajima je kompatibilan. Pozdrav!
OSCAR
Collapse
X
-
Bricku jedan, pojasni ovo što si napisao?
Comment
-
-
-
Dok Brick ne objasni, treba ti interface za taj softver što si nabavio. Ne možeš povezati direktno ECU od plina i svoj komjuter.
Probaj na gugletu da nadješ šemu interfejsa. Univerzalni su a ima i ovde negde šema na forumu pa potraži. Od interfejsa do gasnog ECU-a ti treba kabel koji ima 4 žice. Raspored žica zavisi od plinskog ECU-a.
Comment
-
-
Originally posted by DoraDok Brick ne objasni, treba ti interface za taj softver što si nabavio. Ne možeš povezati direktno ECU od plina i svoj komjuter.
Probaj na gugletu da nadješ šemu interfejsa. Univerzalni su a ima i ovde negde šema na forumu pa potraži. Od interfejsa do gasnog ECU-a ti treba kabel koji ima 4 žice. Raspored žica zavisi od plinskog ECU-a.
Comment
-
-
Vujo, po pitanjima koja postavljaš, batali, otidji do nekog servisa koji to radi i ima interfejse, ponesi softver ali i ne treba jer se može skinuti.
To je familija stag, lescho i taj oscar pa pogledaj opet na gugletu Union Karić pa pozovi, pomoći će ti verovatno.
Comment
-
-
Originally posted by DoraVujo, po pitanjima koja postavljaš, batali, otidji do nekog servisa koji to radi i ima interfejse, ponesi softver ali i ne treba jer se može skinuti.
To je familija stag, lescho i taj oscar pa pogledaj opet na gugletu Union Karić pa pozovi, pomoći će ti verovatno.Izvršio sam autokalibraciju i nema više ''check engina''. Pozdrav svima naročito Alea!!!!
Comment
-
Comment