da li ovi delovi mogu da se iskoriste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stilgar
    CBC Član
    • 16.04.2008
    • 28
    • Beograd

Originally posted by gorky
    može kablaža da se kupi posebno,uvoznici uglavnom pakuju kitove i neće zbog privatnog lica da rasparuju,čitaj da se zezaju,zbog jednog kompleta,koji će neko da poveže na neznam ni ja šta i onda to ne radi pa odmah ne valja firma,u tom čuču grmi zec.druga stvar kad pokupuješ sve što ti fali plus da ti to neko zglavno uradi košta te skoro isto kao potpuno nova ugradnja,batali to što imaši idi da ti neko uradi auto i vozi bez brige.na svakom zglavnijem autu "veliki" servis košta 300-400 i više eura tako da ugradnjas gasa nikako nije preterano skupa investicija,a ko nema para da održava "skup" auto neka vozi juga,zar ne?
    ako me ecu rasprsivac i brizgaljke kostaju 150 evra koliko je boca creva i prekidac u kabini cak i da ima jos nesto nece preci 200 evra ili tu negde. to je 350 okvirno a ne 660 koliko je novo sto nije malo. sto se tice kablova to je ko da pakuju kit sa dihtungom glavom motora, ventilima i bregastom jer boze moj ako ti prodaju samo dihtung a ti ne poravnas glavu opet ce da mesa ulje i vodu jel da ta logika. ako su kablovi rezervni deo i moze da ide kao takav treba i da ga prodaju kao takvog. Verujem da ce svaki dobar majstor pre nego sto ugradi polovne delove da istestira sistem kako radi i da li je ispravan pa ako je sve ok uraditi ugradnju sa onim sto fali ili reci da je sistem neispravan pa odbiti ugradnju istog (naplatice testiranje) sto smatram sasvim ispravnim, a u tom slucaju sam bacio pare samo za kablove i mogu mi ostati kao rezervni deo. Ovde nije rec o parama nego o trgovackom mentalitetu na Balkanu. Ugradicu nov plin naravno ali ovo je veoma lose iskustvo.

Comment

• Stilgar
      CBC Član
      • 16.04.2008
      • 28
      • Beograd

Ugradjen plin kod Ivana, kad prodje desetak dana javljam impresije posto sam nov sa voznjom na plin.
      p.s. ugradjen nov sistem.

Comment

Working...
      X