BMW 525i 24v (192KS) i plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • elliotnes
    CBC Član
    • 25.05.2005
    • 15
    • Beograd

BMW 525i 24v (192KS) i plin

Da li je ovo jedna od srecnih ili manje srecnih kombinacija? Molim Lovato eksperte, ali i one druge za sud.
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

To je jedna od srecnih kombinacija, sta god si time hteo da pitas!
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• elliotnes
      CBC Član
      • 25.05.2005
      • 15
      • Beograd

Originally posted by Srdjan
      To je jedna od srecnih kombinacija, sta god si time hteo da pitas!
      Gotovo sam siguran da si razumeo moje pitanje
      Nisam nasao nista o ovoj kombinaciji, a veoma me interesuje jer sam naleteo na izuzetan primerak ovog auta. Naravno, nemam racunicu da 100km placam 1000 din. samo za gorivo, jer mi auto treba svakodnevno.
      Voleo bih i da ljudi koji bolje poznaju ovaj auto daju svoj, po mogucstvu, objektivan sud.

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Ako je iole noviji auto ja bih ugradio ustrcavanje plina,nikako drugacije

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Re: BMW 525i 24v (192KS) i plin

Originally posted by elliotnes
          Da li je ovo jedna od srecnih ili manje srecnih kombinacija? Molim Lovato eksperte, ali i one druge za sud.
          Koja godina?
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

BMW 24v, plasticna usisna grana, jedino sigurno resenje direktno ubrizgavanje gasa.
            Otprilike ovako:

Cena, prava sitnica. Oko 1.4kE!
            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

MOZE to u LOVATO MATRIX DIZNAMA i to je mana jer kad crkne jedna mora da se menja komplet matrix blok pa pitaj posto je taj blok.
              BRC sistem sa svakom diznom za sebe ( jedna kosta oko 95 e ) van garantnog roka od 2 godine kosta od 1450 do 1650 zavisnost koju konfiguraciju opreme zelis dali do 140 KW ili preko.
              Landi Renco je oko 1400 E sa svakom diznom posebno

Taj automobil mora da se radi po pravilu u direktnom ubrizgavanju inace ako se radi u klasici kupovaces novu granu ako ne i ceo motor jer se desi pri pucanju da otera motor u obrtaje do te mere da stignu klipovi ventile.
              Prijateljski pazi se da ti to odradi neko ko to zna da uradi kako treba.
              Nije bitno koji je sistem bitno je da to uradi neko ko zna ali naravno to se i placa.
              AKO je motor posle 95 godine ima takozvano duplo otvaranje u**** kao kod 528 pa je nekad potrebno ga raditi sa mnogo jacim sistemom od potrebnog jer taj drugi usis otvara u 4 i 5 brzini pri 3000 obrtaja pa se auto malo ponasa kao atmosverski turbo i nema snage naplin pri brzinama prko 180 km na cas kad se dodaje gas ( Imao sam taj problem sa 528 iz 97 ali sam ga resio).

Pozdrav i razmisli uzmi digitron pa racunaj potrosnju i predjenu kilometrazu godisnju i nemoj ugradjivati gas ako mislis da ga isplacujes dugo godina.

Comment

IVANE OVAJ SAJT SLUZI SAMO ZA TVOJU REKLAMU ali izbaci sliku nekog novijeg BMW-a na sajt ane to iz 90 godine

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by RankoBRC
                  IVANE OVAJ SAJT SLUZI SAMO ZA TVOJU REKLAMU ali izbaci sliku nekog novijeg BMW-a na sajt ane to iz 90 godine
                  Ovaj "sajt" ne služi za njegovu niti tvoju reklamu a ni moju. Prvenstveno je edukacija ljudi u pitanju, zašto ne ovako ili zašto tako, i šta da radim ako imam problem.

Ova poruka nema veze sa temom, takodje u maltene svakoj poruci pokušavaš da ocrniš Lovato sistem za gas i to besmislenim primerima.
                  Toliko si siguran da je BRC superioran, pa zašto se sekiraš??

Mislim nebuloza, nevaljaju dizne ako su zajedno i šta sad? Garancija je 100.000 Km, oćeš večno da traju ili šta?? BRC dizne valjaju poštop su posebno i mogu da se kupe za 100 evra komad, da li ti čitaš nekad svoju poruku pre nego je pošalješ na "sajt".

Sad bi ja trebalo da kažem da se BRC i Landi Renzo dizne čuju tako da misliš da je dizel u pitanju ali neću mada je tačno.

Pitao je čovek lepo šta se misli o ugradnji gasa u njegov možda budući auto, kakave ovo ima veze sa temom?

Dobro došao si ovde i niko te ne mrzi ili zeza, ALI ja ovaj posao radim više godina, nagledao sam se svega i svačega, probao sam više tipova opreme i uvek sam korektno govorio šta je dobro a šta ne. Reklama za BRC se plaća u novinama ili na televiziji ili gde god. Ovde je neće biti a pogotovo ne na način da je Lovato nikakav a BRC superioran. Pogotovo što to uopšte nije tačno, čak naprotiv. Tvoja prva poruka a i sve ostale pomalo su bile na taj način.

Ako shvataš šta sam hteo da kažem dobro došao, ako ti nije jasno pitaj.
                  Ovo će otići u prepucavanje a ja to neću dozvoliti. U duhu ferpleja imaš pravo na jednu repliku ako smatraš da te ova poruka pogadja, posle dva dana brišem sve. Ende.

https.autogas.rs

Comment

• Heinz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 1027
                    • Beograd, Voždovac
                    • Avensis 2.0 D4D

Moje mišljenje: Te dizne, ako crkne jedna, otići će još neka sigirno. Sve se na kolima menja u paru/kompletu, pa sigurno i te dizne.
                    Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• elliotnes
                      CBC Član
                      • 25.05.2005
                      • 15
                      • Beograd

Nazalost, motor je ovaj.

Nalazi se kod Dore, tj. u NS i trenutno se ziv jedem jer mi se auto veoma svidja. U perfektnom je stanju, ali posle dizela bih zaista doziveo finansijski sok zbog potrosnje. Nisam u situaciji da se ispruzim za 1.4k EUR, nadao sam se mogucnosti ugradnje "obicnog" sistema
                      Jos jednom, veoma sam tuzan...

I da, auto je '92. godiste.

Comment

• Wartburg
                        CBC Senator XXL
                        • 01.02.2005
                        • 663

Nazalost Druze, ne moze. Ona stara, ne moz' se da ti ne udje. Auto cim prelazi 100 ks mora da se ugradjuje ,,moderniji" sistem.

Comment

• elliotnes
                          CBC Član
                          • 25.05.2005
                          • 15
                          • Beograd

Svakako, zahvalan sam na brzim odgovorima, jer sam bio cvrsto resen da ga uzmem do nedelje. Valjda dolaze bolja (jeftinija) vremena za "moderne" sisteme.

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Garancija je 100.000 Km
                            Ko to daje?
                            Serviser ili fabrika,jel vazi i ovde kod nas?
                            Kako se proverava ta kilometraza?

I ja se nadam padu cene tih sistema,naravno bar uz isti kvalitet

Zanima me dali se stvarno cuju dizne ko kod dizela na Saabu-koji ide na autogas 9.5 Boost i M-Power jos bolje znaju o kom se radi

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by Wiz
                              Garancija je 100.000 Km
                              Ko to daje?
                              Serviser ili fabrika,jel vazi i ovde kod nas?
                              Kako se proverava ta kilometraza?

I ja se nadam padu cene tih sistema,naravno bar uz isti kvalitet

Zanima me dali se stvarno cuju dizne ko kod dizela na Saabu-koji ide na autogas 9.5 Boost i M-Power jos bolje znaju o kom se radi
                              Daje fabrika a prenosi servis, važi i kod nas, ovo ispod što piše ovlašćeni servis nije samo tako napisano, to jeste tako i stoji tu sa dozvolom zastupnika Lovato firme za Balkan i EX YU gospodina Branimira Palunka.

Viš šta su Srbi oma pita kako se proverava kilometraža, blombiram ti sat, pinjon, sajlu, senzor obrtaja i kompjuter a i ostalo po potrebi. Ima načina da se sazna koliko je uredjaj radio. I to stoji kod mene u kompu

Uslov za garanciju je redovno održavanje koje se sastoji od izmene filtera na 15.000 Km.
                              Cena neće ići na dole i ovako je niska, toliko da sve okolne države dolaze ovde na ugradnju gasa.

Dizne, malo sam preterao, ali u odnosu na Lovato dizne, druge rade kao dizel. Za lovato dizne treba da se napregneš da ih čuješ.

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X