BMW 525i 24v (192KS) i plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • galileo5
    CBC Veteran
    • 31.03.2005
    • 131
    • Leskovac, South Serbi

Originally posted by Dora
    Razumem ja tebe šta si hteo da kažeš ali smo mi majstori sami krivi što se toliko loše piše o gasu iakoje to dobra stvar. Obaramo cenu, a posle nema prostora za kvalitetnu opremu, mušterije naviknu da je to tu negde oko 200 evra pa ti njemu posle objasni zašto je 400.
    Ne, ne bih se slozio da smo mi krivi za to sto kazes da jesmo vec neki indijanci koji rade onako kao sto je IvanT pokazao onaj Audi pod naslovom "losi primeri ugradnje" i koji naplacuju kao da je uradjeno u nekom od vasih ovlascenih servisa po svim vazecim propisima, a zapravo je samo bacanje neke gvozdjurije po automobilu.
    Ja mislim da uvodjenjem neke novine koja je bezbedna ne narusavam ni cenu niti otvaram novi problem vec ukazujem na alternativu, ali da ne tupim dalje kad smo se vec slozili oko svega.

Originally posted by Dora
    Volem i ja plazma televizor, no nešto nemam mesta na zidu za njega, mala mi soba
    Eto vidis ja kao arhitekta uvek predvidjam prostor za tako nesto i vidim gresku i nepravilnost u tvojoj kuci, tebi su naj verovatnije kucu projektovali neki indijanci koji nisu predvideli plazma televizor
    Ali iz postovanja prema starijem necu reci da za kaznu trebas pod hitno taj televizor poslati meni koji ima mesta za njega, ves cu samo uputiti tople pozdrave sa Juga!!!

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

A sto pitas?
      'Oces da ugradis gas u tu tvoju friziranu Astru da bolje ide?
      Jok bre da manje trosi

Pa pravila u životu ne volim ni ja ako su samo pravila da bi nas udavila.
      Kad se radi o poslu uvek slušam pravila koja su bitna i koja se moraju slušati.
      Ova konkretna pravila su zasnovana na dugogodišnjoj praksi zemalja koje to rade odavno.

Naravno kad se radi o bilo kojoj vrsti majstorije strogo uvazavam sva pravila,narocito ona zasnovana na stranim iskustvima

Comment

• elliotnes
        CBC Član
        • 25.05.2005
        • 15
        • Beograd

Originally posted by RankoBRC
        I naravno dobrodosao elliotnes, ako nista dugo u BMW klub
        Zapravo, jos nisam u klubu, ali danas idem da pogledam auto, pa cu verovatno veceras doci da kukam

Comment

• elliotnes
          CBC Član
          • 25.05.2005
          • 15
          • Beograd

Auto je perfektan i tek sada sam na mukama. Ima pravih 176000 predjenih i sve u stanju kao kada je izasao iz fabrike. Ne znam sta mi je ciniti. Dobicu ga za pristojnu cenu, ali da li uletati u BMW iz `92. ili od septembra pazariti nesto do 6 god starosti. Doza straha postoji, ali Bembara je ponavljam u perfektnom stanju. Molim za vase misljenje.

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Originally posted by elliotnes
            Auto je perfektan i tek sada sam na mukama. Ima pravih 176000 predjenih i sve u stanju kao kada je izasao iz fabrike. Ne znam sta mi je ciniti. Dobicu ga za pristojnu cenu, ali da li uletati u BMW iz `92. ili od septembra pazariti nesto do 6 god starosti. Doza straha postoji, ali Bembara je ponavljam u perfektnom stanju. Molim za vase misljenje.
            Ako je auto dobar onda nisu bitne godine,ne stari on sa godinama,vec sa losim odrzavanjem i odlaganjem na mislost i nemilost atmosferskim uslovima

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

slazem se sa wizom, ne kupuje se godiste vec kontkretan primerak auta koji je dobar ili los.
              uz to, pretpostavke su da ce u skoroj buducnosti biti nesto liberalnija trgovina automobilima, ja bih rekao dilema je vrabac u ruci ili golub na grani i pre sam za varijantu uzeti BMW ako je tako dobar (sto je retkost s obziroma da precesto ga voze ljudi koje ne ulazu adekvatne pare u njegovo odrzavanje na propisani nacin pa se brze nego sto treba istrosi).

BMW sam samo jednom bio u prilici da koristim, slicno godiste 525 i bio je vrlo fin auto. za troskove odrzavanja ne znam nista vise osim "prica" da je skupo. koliko je to "skupo" u odnosu na druge slicne kategorije ne znam.

ja bih jos dodao, da proveris legalnost auta za svaki slucaj.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

NEznam za te starije BMW nebi trebalo da bude tako visoka cena odrzavanja mozda je to jos jedna urbana legenda kao za Citroen,ja sam njega probao i video da to bas i nije kao sto se prica,za taj stariji BMW rekao bih da nije tako preskupo

Comment

• elliotnes
                  CBC Član
                  • 25.05.2005
                  • 15
                  • Beograd

Hvala ljudi. Ovo mi strasno olaksava dalje vaganje vezano za ovaj ili neki mladji auto. Za BMW-a bih da ne znam iz koje je godine, rekao da je odlicno odrzavan auto iz `99. tako da mi ostaje razmisljanje oko buduceg savremenog plinskog sistema.

Comment

• Fabia & Avensis
                    CBC Senator
                    • 25.05.2006
                    • 215
                    • Podgorica - MNE!

Koliko litara ce popit 1997 528i Automatik:
                    sekvent
                    normalna voznja

otvoreno/zatvoreno/prosjek

Hvala!
                    DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
                    DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• *IvanT*
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2005
                      • 3234
                      • Srbija, Beograd, Kara

Sve sto mu se sipa u rezervoar ili nista.

Od 5-10% vise u odnosu na benzinsku potrosnju.
                      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
                      X