VOLTRAN sequent?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dacha166
    CBC Član
    • 14.08.2008
    • 16
    • Beograd

Originally posted by redbull
    Kad sam hteo da kupim Alfu 166 svi su mi pricali ma bezi sto dalje od toga. A kad sam ih ja pitao sta je problem sa Alfom 166, oni bi odgovarali: "Pa kako sta, pa to je italijan". A pritom niko od njih nije ni vozio Alfu nego je cuo da je od ortakovog ortak ortak, pa njegov brat od strica imao neki problem sa Alfom. Tako i ovo sa Voltranom, svi su nesto culi i svi kazu da ne valja ali ne javlja se niko ko ga je stvarno testirao u praksi.
    Evo da ti ja kazem moje iskustvo, naime vozim i alfu 166, a i ima uredjaj VOLTRAN, tako sam je kupio, iskreno nikd ga ja ne bih stavio, ali i nemam neko lose iskustvo, decko od kojeg sam ga kupio ga je platio 800 e za V6 motor, tako da imas extra cenu, uredjaj mi je pod garancijom, samo sam jednom isao na servis za 15 000km predjenih da mi nasteluju smesu,jer je slabije malo vukao, zavrsili su momci posao za 15 min i vozim se normalno.
    Jedina mana je sto stoji upaljen check engine, neki mi kazu da to mora, neki kazu da je los uredjaj a neki da je los majstor, ali pre ovoga sam imao lagunu 3.0 V6 sa BRC cuvenim uredjajem, gde mi se majstor kleo da ne moze da se pali check engine jer je on Bogom dan, i to je trajalo citavih 15 min, tako da na osnovu MOG iskustva to cudo i nije tako lose, jer je 2x jeftiniji od BRC-a sa kojim sam samo imao problema.
    Nemojte molim Vas da neko pomisli da prozivam BRC i hvalim Voltran, daleko od toga, ali samo je to moje skromno iskustvo

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Jedina mana je sto stoji upaljen check engine, neki mi kazu da to mora, neki kazu da je los uredjaj a neki da je los majstor
      lampica ti ukazuje da motor neispravno radi.
      zasto naravno ne govori.
      ako ti kazes da je tebi ok da tako radi, neka bude samo ja ne bih rekao da to tako mora da ostane poluispravno.
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

@ Dača 166
        To što je neki uredjaj duplo skuplji ili jeftiniji ništa ne govori o njegovom kvalitetu. Ako je dato 200 evra uzalud to je preskupo, ako je dato 1000 a dobro radi to nije skupo.

Bez slika tog tvog Voltrana neću da dajem komentar ali ako je to onakav isti Voltran, to je i dalje smeće koje ja ne bih preporučio nikom a ugradio bih ga jedino pod temperaturom od 43 stepena, daklem kad ne znam šta radim ili sam lakše mrtav.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dacha166
          CBC Član
          • 14.08.2008
          • 16
          • Beograd

Originally posted by Dora
          @ Dača 166
          To što je neki uredjaj duplo skuplji ili jeftiniji ništa ne govori o njegovom kvalitetu. Ako je dato 200 evra uzalud to je preskupo, ako je dato 1000 a dobro radi to nije skupo.

Bez slika tog tvog Voltrana neću da dajem komentar ali ako je to onakav isti Voltran, to je i dalje smeće koje ja ne bih preporučio nikom a ugradio bih ga jedino pod temperaturom od 43 stepena, daklem kad ne znam šta radim ili sam lakše mrtav.
          Druze, rekao sam samo moja iskustva, voleo bih da mi kazes da je moguce trajno ugasiti tu lampicu. Na kraju krajeva rekoh da sam je kupio sa tim uredjajem, ne bih ga ja nikad birao, ali mi zasad ne pravi takve probleme da bih morao da ga menjam. Inace za tebe sam dobio sve preporuke, pa ako je istina eto mene u NS vrlo brzo da te posetim

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Nisam ja tebe kritikovao nego sam na pisao da na osnovu mog iskustva koje sam dokumentovao a i ovako ga imam, taj uredjaj nije vredan nikakvih para koje se plate za njega pa makar koliko to bilo. Napisano je da bi drugi znali da se odluče sami.

Što se tiče lampice, mora se prvo znati zašto se pali pa da se rešava problem, znači očitavanje na dijagnostici pa idemo naprej
            Ako se pali zbog smeše opet moraš ići kod ovlašćenog Voltran servisa jer sam ja moj interface zaukao u daleki kraj bašte pošto mi ne pada na pamet da čaram i bajem i trčim tri kruga oko auta sa odredjenim poskakivanjem da bi se softver konektovao
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• TAZZ
              Banovan
              • 30.05.2005
              • 1409
              • NBGD,SERBIA

@ Dora

JOj... Kako ti to lepo Naprichash!!! opishesh...

Svaka Chas`!

Comment

• ALFAMAN
                CBC Početnik
                • 07.06.2008
                • 2
                • Beograd

alfa 166 i voltran

Vozim alfu 166 2.0 TS sa voltranom i totalno sam zadovoljan. Laganom voznjom bez manijacenja do CG i nazad 10.5l/100km. Po gradu 13.5i/100km. Uredjaj ugradjen u Smederevu za 600e. Ako mene pitas slobodno ugradi VOLTRAN. [/b]

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

Originally posted by Dora
                  trčim tri kruga oko auta sa odredjenim poskakivanjem da bi se softver konektovao
                  a i nije dobro za tvoje godine
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                  Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                  Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                  Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Misko M
                    CBC Senator XXL
                    • 17.03.2007
                    • 652
                    • BG Vozdovac

...vozim doticni uredjaj koji je ugradjen u Nisu i moj glas ide za bilo sta drugo osim za voltran !!!
                    ...teskooo djubre !!!

Comment

Working...
                    X